Αθήνα

°C

Παρασκευή

07

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Viral: Πού μπορεί να φτάσει ένας πατέρας με… τρεις ανύπαντρους γιους;
PLUS

Viral: Πού μπορεί να φτάσει ένας πατέρας με… τρεις ανύπαντρους γιους;

Το σίγουρο είναι πως οι γονείς αγαπούν όσο τίποτε τα παιδιά τους Κι αυτό, μπορεί να είναι “πρόβλημα” κάποιες φορές! Τρία αδέρφια από την Αμερική ετοιμάζονται να λάβουν μια έκπληξη όταν προσγειωθούν στη Νέα Ζηλανδία την επόμενη εβδομάδα. Ο πατέρας τους, Νικ, χωρίς να το γνωρίζουν, έβαλε αγγελία σε εφημερίδα προκειμένου να βρουν οι γιοι […]

γυναικεία και αντρικά πόδια

Το σίγουρο είναι πως οι γονείς αγαπούν όσο τίποτε τα παιδιά τους

Κι αυτό, μπορεί να είναι “πρόβλημα” κάποιες φορές!

Τρία αδέρφια από την Αμερική ετοιμάζονται να λάβουν μια έκπληξη όταν προσγειωθούν στη Νέα Ζηλανδία την επόμενη εβδομάδα.

Ο πατέρας τους, Νικ, χωρίς να το γνωρίζουν, έβαλε αγγελία σε εφημερίδα προκειμένου να βρουν οι γιοι του κοπέλες από την χώρα που θα επισκεφθούν.

«Γεια σας γονείς. Είμαστε από την Αμερική (το Όρεγκον) και επισκεπτόμαστε την όμορφη χώρα σας. Η γυναίκα μου κι εγώ έχουμε τρεις υπέροχους, πετυχημένους, όμορφους, αλλά δυστυχώς άγαμους γιους ηλικίας 28-32 ετών» αναφέρει η αγγελία.

«Δεν περιμένουμε, απλά ελπίζουμε, να γνωρίσουμε τους γιους μας στις όμορφες Νεοζηλανδές κόρες σας. Τουλάχιστον, θα ντροπιάσουμε τους γιους μας και η αλήθεια είναι ότι το βρίσκουμε απολαυστικό όλο αυτό».

Μιλώντας στην NZ Herald, ο Νιλ είπε ότι ήθελε να κανονίσει τυφλά ραντεβού για τους γιους του, με την ελπίδα πως θα μπορούσαν να κάνουν «μόνιμες σχέσεις».

«Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό και δεν το ξέρουν. Είναι ανίδεοι, κάτι που λατρεύω» είπε ο πατέρας.

Από την στιγμή που έβαλε την αγγελία, έλαβε πάνω από 200 απαντήσεις.

Η viral αγγελία στην εφημερίδα

Οι ελεύθεροι γιοι του εξακολουθούν να μην γνωρίζουν την αγγελία του πατέρα τους.

Ο Νιλ έδωσε ωστόσο και μια σύντομη περιγραφή.

Ο 28χρονος Μπέντζαμιν, είναι ο νεότερος γιος του Νιλ και εργάζεται ως σύμβουλος στο Σιάτλ. Ο μεσαίος γιος του, ο 28χρονος Τζέρεμι, εργάζεται για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Ο μεγαλύτερος, ο 31χρονος Μάθιου, εργάζεται σε real estate στο Πόρτλαντ.

Ο πατέρας λέει, ότι δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα τους πει τα νέα κατά την διάρκεια της πτήσης τους προς την Νέα Ζηλανδία ή όταν προσγειωθούν.

«Πιθανότατα θα τους έλεγα: α, παρεμπιπτόντως, έβαλα μια μικρή αγγελία για εσάς, παιδιά» είπε, γελώντας.

«Είμαι σίγουρος πως θα εκπλαγούν και θα τσαντιστούν, αλλά είμαι βέβαιος πως θα γελάσουν κιόλας. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και πάντα κάνουμε πλάκες μεταξύ μας. Ξέρουν πως είμαι λίγο ασυνήθιστος σε αυτό το θέμα».

Η οικογένεια θα φτάσει στην Νέα Ζηλανδία στις 26 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει εκεί έως τις 7 Ιανουαρίου.

Η αγγελία έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς κατοίκους της χώρας να προσφέρουν στον πατέρα συμβουλές για το πού θα βρει τις πιο κατάλληλες γυναίκες…

Οι πιο αυστηροί, ρωτούν ευθέως τι συμβαίνει και δεν μπορεί κανένας από τους τρεις να… στεριώσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις