Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM: Η απόλυτη ανατροπή στον τελικό – Αυτή είναι η νικήτρια, 50.000 ευρώ και χρυσά συμβόλαια! (vid)
LIFESTYLE

GNTM: Η απόλυτη ανατροπή στον τελικό – Αυτή είναι η νικήτρια, 50.000 ευρώ και χρυσά συμβόλαια! (vid)

Οι υποψήφιες του GNTM ήρθαν αντιμέτωπες με τους χειρότερους φόβους τους Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση, Εβελίνα Σκίτσκο, ήρθαν αντιμέτωπες με τις τελευταίες προκλήσεις του διαγωνισμού, που έκριναν τη μεγάλη νικήτρια του Greece’s Next Top Model! Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού ήταν τέσσερις. Οι τρεις φιναλίστ συμμετείχαν σε τρεις φωτογραφίσεις και ένα γύρισμα διαφημιστικού. Η κάθε […]

Οι υποψήφιες του GNTM ήρθαν αντιμέτωπες με τους χειρότερους φόβους τους

Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση, Εβελίνα Σκίτσκο, ήρθαν αντιμέτωπες με τις τελευταίες προκλήσεις του διαγωνισμού, που έκριναν τη μεγάλη νικήτρια του Greece’s Next Top Model!

Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού ήταν τέσσερις.

Οι τρεις φιναλίστ συμμετείχαν σε τρεις φωτογραφίσεις και ένα γύρισμα διαφημιστικού. Η κάθε μία από τις φωτογραφικές δοκιμασίες αφορούσε μια Χριστουγεννιάτικη βραδιά.

Στην πρώτη δοκιμασία φωτογραφήθηκαν με τους συγγενείς τους σε ένα οικογενειακό δείπνο.

Η δεύτερη δοκιμασία αφορούσε ένα χορευτικό πάρτι με φίλους, όπου μαζί με τις φιναλίστ φωτογραφήθηκαν και 10 άντρες μοντέλα.

Η τρίτη δοκιμασία ήταν μια Prive βραδιά με το αγόρι τους, όπου στη φωτογράφιση έλαβε μέρος ένας άντρας μοντέλο.

Στον μαραθώνιο των τελικών δοκιμασιών, τα κορίτσια κλήθηκαν να επιστρατεύσουν υποκριτική ικανότητα, χάρη μοντέλου και ερωτική διάθεση προκειμένου να αναδειχθούν στο απόλυτο κορίτσι του Campari.

Το τελευταίο ραντεβού, πριν την ανάδειξη της νικήτριας, ήταν στο πλατό του GNTM, όπου η ατμόσφαιρα και η διάθεση ήταν απόλυτα γιορτινή.

Το πλατό γέμισε με ομορφιά και χάρη καθώς επέστρεψαν για τελευταία φορά όλες οι παλιές παίκτριες για να στηρίξουν τις πρώην συμπαίκτριές τους και να ζήσουν μαζί τους την αγωνία της ανακοίνωσης του ονόματος του Greece’s Next Top Model.

Οι κριτές, αφού είδαν και σχολίασαν τις φωτογραφίες από τις τρεις δοκιμασίες, βαθμολόγησαν.

Η Ειρήνη Καζαριάν συγκέντρωσε 116 βαθμούς, η Εβελίνα Σκίτσκο 113 και η Μαριάννα Παινέση 109.

Οι βαθμολογίες στις τρεις δοκιμασίες:

Πρώτη: Καζαριάν 39, Σκίτσκο 37, Παινέση 33!

Δεύτερη: Καζαριάν 40, Σκίτσκο 37, Παινέση 36!

Τρίτη: Καζαριάν 37, Σκίτσκο 39, Παινέση 40!

Συνολική βαθμολογία: Καζαριάν 116, Σκίτσκο 113, Παινέση 109!

Με τις ψήφους του κοινού: Καζαριάν 123, Σκίτσκο 119, Παινέση 116

Στη συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν τη δική τους βαθμολογία για το διαφημιστικό του ποτού:

Ειρήνη Καζαριάν 162

Εβελίνα Σκίτσκο 154

Μαριάννα Παινέση 149

Μεγάλη νικήτρια του GNTM αναδείχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις