Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πανικός με την ψηφοφορία στο GNTM – Έξαλλοι οι τηλεθεατές (vid)
LIFESTYLE

Πανικός με την ψηφοφορία στο GNTM – Έξαλλοι οι τηλεθεατές (vid)

Πανικός επικράτησε στα social media κατά τη διάρκεια του live στον τελικό του GNTM Ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του παίκτρια, ωστόσο, υπήρχε τεράστιο πρόβλημα, καθώς το σάιτ έπεσε. Οργισμένος ο κόσμος στα social media, ξεσπούσε κατά του καναλιού για την ψηφοφορία, με τη Βίκυ Καγιά να μην το αφήνει ασχολίαστο […]

GNTM Ειρήνη Καζαριάν

Πανικός επικράτησε στα social media κατά τη διάρκεια του live στον τελικό του GNTM

Ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του παίκτρια, ωστόσο, υπήρχε τεράστιο πρόβλημα, καθώς το σάιτ έπεσε.

Οργισμένος ο κόσμος στα social media, ξεσπούσε κατά του καναλιού για την ψηφοφορία, με τη Βίκυ Καγιά να μην το αφήνει ασχολίαστο στον αέρα του τελικού.

«Έχετε μπει στο σάιτ δεκάδες χιλιάδες κι έχει μπλοκάρει το σύστημα. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει! Όσοι είστε μέσα, συνεχίστε, είστε δίπλα στα κορίτσια! Αυτοί που μπήκατε πρώτοι στο σάιτ, καταφέρατε και ψηφίσατε.

Οι υπόλοιποι, δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε γιατί ήσασταν πάρα πολλοί και δεν το περιμέναμε», είπε η Βίκυ Καγιά.

Ο κόσμος από τις τηλεοράσεις τους έδειξε να μοιράζεται την αγωνία για την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας του GNTM και η αγωνία του μεταφράστηκε σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για το STAR.

Συγκεκριμένα στο γενικό σύνολο το GNTM συγκέντρωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 28,8% και στο δυναμικό κοινό δυναμικό κοινό 37,8%.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα κατάφερε στις ηλικίες 18 -54 να περάσει λίγο πριν τις δώδεκα το βράδυ σε ποσοστά πάνω από 40% και να αγγίξει ακόμα και το 54,2% λίγο πριν την ανακοίνωση του ονόματος της Ειρήνης Καζαριάν ως Greece’s Next Top Model.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις