Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Ζουγανέλης αποκαλύπτει ένα άσχημο περιστατικό με μετανάστη, όταν του πήγε φαγητό (vid)
LIFESTYLE

Ο Ζουγανέλης αποκαλύπτει ένα άσχημο περιστατικό με μετανάστη, όταν του πήγε φαγητό (vid)

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή Τι λέει; και απάντησε σε επίμαχα θέματα. Αρχικά, ο ηθοποιός απάντησε για όσους τον κατηγορούν ότι έχει πάρει υπέρογκα ποσά από την ΕΡΤ: «Μου επισυνάπτουν ότι έκανα δουλειά στην ΕΡΤ κι επειδή είμαι στην ΕΡΤ σημαίνει ότι ταυτίζομαι με την εξουσία που κυβερνά, ενώ είμαι 40 χρόνια στην ΕΡΤ. […]

Γιάννης-Ζουγανέλης-1.jpg

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή Τι λέει; και απάντησε σε επίμαχα θέματα.

Αρχικά, ο ηθοποιός απάντησε για όσους τον κατηγορούν ότι έχει πάρει υπέρογκα ποσά από την ΕΡΤ:

«Μου επισυνάπτουν ότι έκανα δουλειά στην ΕΡΤ κι επειδή είμαι στην ΕΡΤ σημαίνει ότι ταυτίζομαι με την εξουσία που κυβερνά, ενώ είμαι 40 χρόνια στην ΕΡΤ. Υπάρχει τρομερή αυθαιρεσία, διαστρεβλώνουν τα πράγματα ότι παίρνω 12,000 την εκπομπή. Δηλαδή, όσο κόστιζε η εκπομπή το χρέωναν σε εμένα».

Όταν ρωτήθηκε για το μεταναστευτικό, ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε τα εξής: «Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση!

Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια.

Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό».

Δείτε ακόμη:

Γιάννης-Ζουγανέλης.jpg

Ζουγανέλης: Κανένας εθνικιστής δεν αγαπά την πατρίδα του – Τι τον ενοχλεί στην Αριστερά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις