Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βίντεο: Ο Έντι Ράμα “έφαγε” αυγά μέσα στη Βουλή
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Ο Έντι Ράμα “έφαγε” αυγά μέσα στη Βουλή

Μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, “έφαγε” αυγά από τον βουλευτή του Δημοκρατικού κόμματος Έντρι Χάσα. Ο πρόεδρος της βουλής, έδωσε 40 λεπτά χρόνο στον Έντι Ράμα για την ομιλία του. Όταν, όμως, ανέβηκε στο βήμα δήλωσε πως τον χρόνο […]

Βουλή Αλβανίας

Μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, “έφαγε” αυγά από τον βουλευτή του Δημοκρατικού κόμματος Έντρι Χάσα.

Ο πρόεδρος της βουλής, έδωσε 40 λεπτά χρόνο στον Έντι Ράμα για την ομιλία του.

Όταν, όμως, ανέβηκε στο βήμα δήλωσε πως τον χρόνο του θα τον δώσει στον αρχηγό του Δημοκρατικού κόμματος τον οποίο ειρωνεύτηκε και είπε πως ο ίδιος θα αποχωρήσει για να προβεί σε συναντήσεις με τους Αλβανούς φοιτητές που διαδηλώνουν στα Τίρανα.

Εκείνη την στιγμή κατευθύνθηκε τρέχοντας προς το μέρος του ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Έντρι Χάσα ο οποίος του πέταξε αυγό, που τον «πέτυχε» στο σακάκι.  Ενώ ένα άλλο πέρασε ξυστά από το κεφάλι του.

Αμέσως, έσπευσαν οι σωματοφύλακες του Ράμα και απομάκρυναν τον βουλευτή. Ο οποίος βέβαια, αποβλήθηκε από την αίθουσα για δέκα ημέρες.

Φωτογραφίες από το στιγμιότυπο έσπευσε να αναρτήσει ο αντίπαλος του Έντι Ράμα και πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα.

Την ίδια ώρα έξω από το κτίριο της Βουλής οπαδοί της αντιπολίτευσης έριχναν φωτοβολίδες.

Οι φοιτητές, που απέχουν εδώ και πάνω από δύο εβδομάδες από τα μαθήματά τους και διαδηλώνουν στα Τίρανα και άλλες πόλεις, ήταν σε άλλη ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι τάσσονται κατά της βίας.

Η κυβέρνηση Ράμα αποδέχθηκε το αίτημα των φοιτητών για μείωση των διδάκτρων, αλλά ζητά διάλογο για να συζητήσει τους τρόπους που θα γίνει αυτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις