Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στην Εθνική Λαμίας-Καρπενησίου
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στην Εθνική Λαμίας-Καρπενησίου

Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες το πρωί της Πέμπτης, λίγο πριν τις 8:30, στη νέα διασταύρωση Μακρακώμης επί της Εθνικής Οδού Λαμίας-Καρπενησίου Σύμφωνα με το lamiareport, αυτοκίνητο που ερχόταν από Αθήνα και είχε προορισμό το Καρπενήσι, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με αυτοκίνητο που ερχόταν από Καρπενήσι και επιχειρούσε να στρίψει προς Μακρακώμη. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν […]

τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες το πρωί της Πέμπτης, λίγο πριν τις 8:30, στη νέα διασταύρωση Μακρακώμης επί της Εθνικής Οδού Λαμίας-Καρπενησίου

Σύμφωνα με το lamiareport, αυτοκίνητο που ερχόταν από Αθήνα και είχε προορισμό το Καρπενήσι, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με αυτοκίνητο που ερχόταν από Καρπενήσι και επιχειρούσε να στρίψει προς Μακρακώμη.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο γυναίκες που επέβαιναν στο πρώτο όχημα (ακόμη επέβαιναν σε αυτό δύο άνδρες) και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που ήταν μέσα στο δεύτερο αμάξι.

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν

Η γυναίκα του ηλικιωμένου στο δεύτερο όχημα καθόταν στο πίσω κάθισμα και γλύτωσε την απευθείας σύγκρουση με το άλλο ΙΧ.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τραυματιών στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και στο Νοσοκομείο Λαμίας, ανάλογα με τη σοβαρότητα των τραυματισμών.

Για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας.

Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις