Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του Τζήλου – Οι κραυγές κόβουν την ανάσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του Τζήλου – Οι κραυγές κόβουν την ανάσα

Βίντεο από τον χθεσινό ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, έξω από το σπίτι του στη Λάρισα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στο υλικό που έπαιξε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, ακούγονται οι κραυγές σπαραγμού του διεθνούς ρέφερι, την ώρα που οι δράστες τον ξυλοκοπούσαν. Ο Λαρισαίος διαιτητής πήρε σήμερα στις 08:30 από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, περίπου 24 […]

Θανάσης-Τζήλος-1.jpg

Βίντεο από τον χθεσινό ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, έξω από το σπίτι του στη Λάρισα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο υλικό που έπαιξε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, ακούγονται οι κραυγές σπαραγμού του διεθνούς ρέφερι, την ώρα που οι δράστες τον ξυλοκοπούσαν.

Ο Λαρισαίος διαιτητής πήρε σήμερα στις 08:30 από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, περίπου 24 ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Στο βίντεο φαίνονται οι τρεις δράστες να επιτίθενται στον Τζήλο, με τους δύο να τον χτυπούν και τον άλλον να στέκεται στο σημείο και να παρακολουθεί.

Σε δηλώσεις του, ο διοικητής του νοσοκομείου, Παναγιώτης Νάνος, σημείωσε ότι παρέμεινε για παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς της κλινικής επείγουσας ιατρικής.

Έγινε συρραφή και περιποίηση των τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι και τα κάτω άκρα, ενώ προγραμματίστηκε για αύριο να γίνει επανέλεγχος της κατάστασης.

Το σοκαριστικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις