Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εξώδικο στον Νίκο Παπανδρέου έστειλε ο Γιάννος Παπαντωνίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξώδικο στον Νίκο Παπανδρέου έστειλε ο Γιάννος Παπαντωνίου

Εξώδικο στον Νίκο Παπανδρέου έστειλε ο Γιάννος Παπαντωνίου ζητώντας να ανακαλέσει τα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον ίδιο. Σύμφωνα με την εξώδικο διαμαρτυρία του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, που βρίσκεται προφυλακισμένος στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού, πρόκειται για συνέντευξη του κ. Παπανδρέου στο Πρώτο Θέμα. Ο Νίκος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην […]

Γιάννος-Παπαντωνίου.jpg

Εξώδικο στον Νίκο Παπανδρέου έστειλε ο Γιάννος Παπαντωνίου ζητώντας να ανακαλέσει τα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον ίδιο.

Σύμφωνα με την εξώδικο διαμαρτυρία του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, που βρίσκεται προφυλακισμένος στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού, πρόκειται για συνέντευξη του κ. Παπανδρέου στο Πρώτο Θέμα.

Ο Νίκος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα υποστήριξε ότι «καθένας μας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Όπως ο Άκης, ο Γιάννος και κάθε πολιτικός που ενθυλάκωσε χρήματα του Δημοσίου. Γι’ αυτήν την πράξη του, όμως, δεν φέρει ολόκληρη ευθύνη η παράταξή του.

Συμβαίνει σε όλα τα κόμματα, σε όλες τις κοινωνίες και συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Αρνούμαι ως Νίκος Παπανδρέου να κουβαλάω στους ώμους μου τις αμαρτίες άλλων”».

Ο κ. Παπαντωνίου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του κάνει λόγο για διάδοση εκ μέρους του Νίκου Παπανδρέου, ψευδών γεγονότων σε βάρος του, που πλήττουν και αμαυρώνουν την τιμή και την υπόληψή του.

Επιπροσθέτως κάνει λόγο για ασύμμετρη και συκοφαντική προπέτεια, που αμαυρώνει το τεκμήριο της αθωότητάς.

Εκτός από την προσωπική βλάβη που προκαλεί, τροφοδοτεί με καύσιμη ύλη την κυβερνητική μηχανή προκειμένου να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή της χώρας και να αφαιμάξει πολιτικά την παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

“Δεν διάβασες τη δικογραφία”

“Η αλήθεια είναι ότι αν είχατε διαβάσει τη δικογραφία, Θα είχατε διαπιστώσει ότι δεν έχω ενθυλακώσει ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα του Δημοσίου, που ανήκουν στον ελληνικό λαό. Δεν έχει υπάρξει καμιά πίστωση -καταβολή χρημάτων στους οικογενειακούς και προσωπικούς λογαριασμούς μου, που να συνδέεται με προμήθειες οπλικών συστημάτων ή με τα καθήκοντά μου, ως Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Η κατάθεση μετρητών, που προέρχονται από δικούς μου και οικογενειακούς πόρους 40 ετών σε λογαριασμό ονομαστικό της γυναίκας μου και όχι σε offshore, δεν συνέχεται με αποδεικτική πληρότητα με την κατηγορία της απιστίας, ούτε βεβαίως με τον εκπρόσωπο της εταιρείας Thalles, παντελώς άγνωστό μου, Χαράλαμπο Μπεκατώρο. Εμφατικά σημειώνω, ότι, αν υπήρχε υποψία “βρώμικου χρήματος”, δεν θα διανοούμην να εμπλέξω τη γυναίκα μου,εμβάζοντας “λερωμένα χρήματα” στο όνομά της”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις