Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Η σιγουριά θα σε φάει, π@@@ τώρα” – Ειρωνείες και κλάμα στην αποχώρηση του GNTM (vid)
LIFESTYLE

“Η σιγουριά θα σε φάει, π@@@ τώρα” – Ειρωνείες και κλάμα στην αποχώρηση του GNTM (vid)

Έλαμψε ολόκληρη η Άννα Αμανατίδου μόλις άκουσε πως θα παραμείνει εκείνη στο παιχνίδι και στην τελική τετράδα του GNTM και όχι η Εύη Ιωαννίδου. Η κόντρα τους άλλωστε μετρούσε καιρό, καθώς η τριάδα φωτιά πίστευε πως η Άννα δεν κάνει για μοντέλο. Η Αμανατίδου επέμενε να τις διαψεύδει όμως. Έτσι και χτες μόλις αποχώρησε και […]

GNTM

Έλαμψε ολόκληρη η Άννα Αμανατίδου μόλις άκουσε πως θα παραμείνει εκείνη στο παιχνίδι και στην τελική τετράδα του GNTM και όχι η Εύη Ιωαννίδου.

Η κόντρα τους άλλωστε μετρούσε καιρό, καθώς η τριάδα φωτιά πίστευε πως η Άννα δεν κάνει για μοντέλο.

Η Αμανατίδου επέμενε να τις διαψεύδει όμως.

Έτσι και χτες μόλις αποχώρησε και το τελευταίο μοντέλο της τριάδας φωτιάς, η Άννα πετούσε από τη χαρά της.

«Νιώθω περήφανη πιο πολύ με τον εαυτό μου. Είναι μία νίκη πουν την ήθελα πάρα πολύ για τον εαυτό μου, γιατί μία το ένα σχόλιο, μία το άλλο. Άντε γιατί πολύ την είδαμε, η σιγουριά θα σε φάει, π@@ο τώρα», ανέφερε η Αμανατίδου.

«Δεν άξιζα, δεν άξιζα αλλά είδες ποιος σε έβγαλε; Είδες Ευούλα. Εγώ που μου έλεγε πως δεν αξίζω. Τώρα χαιρέτα μας, σπιτάκι σου να γιορτάζει τα γενέθλιά σου».

Από την άλλη λίγο μετά την αποχώρηση, η Εύη Ιωαννίδου ανέφερε πως είναι ξεφτίλα να φεύγει εκείνη και να μένει στο παιχνίδι η Αμανατίδου.

«Η απόλυτη ξεφτίλα είναι που πήγα με την Αμανατίδου και έφυγα», είπε στην Εβελίνα.

Μάλιστα το μοντέλο πριν αποχωρήσει έγραψε και ένα γράμμα στην Αμανατίδου, λέγοντας της για πλάκα πως ελπίζει να βγει εκείνη νικήτρια του GNTM. Κάτι που για μία στιγμή σκάλωσε την Αννα, μέχρι να καταλάβει πως επρόκειτο για πλάκα.

Σε αντίποινα για την πλάκα που της έκανε η Ιωαννίδου, η Αννα απάντησε «Σε έφαγα φιλενάδα» με την Εύη να απαντά  «θα το δούμε έξω αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις