Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ελένη Τοπαλούδη: Μίλησε μέσα από τις φυλακές ο 19χρονος Αλβανός (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Μίλησε μέσα από τις φυλακές ο 19χρονος Αλβανός (vid)

Επιμένει πως είναι αθώος ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη Μέσα από τις φυλακές Γρεβενών μίλησε στον ΣΚΑΪ. Ο 19χρονος μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου», ωστόσο ήταν λακωνικός. «Δεν είμαι εγώ ο ένοχος. Αυτό θέλω να πω», δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία. Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα οι δύο νεαροί, που […]

Τοπαλούδη

Επιμένει πως είναι αθώος ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Μέσα από τις φυλακές Γρεβενών μίλησε στον ΣΚΑΪ.

Ο 19χρονος μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου», ωστόσο ήταν λακωνικός.

«Δεν είμαι εγώ ο ένοχος. Αυτό θέλω να πω», δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα οι δύο νεαροί, που κατηγορούνται για τον βιασμό και την δολοφονία της Ελένης στη Ρόδο.

Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης έφτασαν στις φυλακές με την ίδια κλούβα και τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

O Aλβανός κατηγορούμενος υποστηρίζει πως δεν χτύπησε εκείνος την άτυχη φοιτήτρια αλλά ο 21χρονος Ροδίτης.

Όπως λέει, μπλέχτηκε σε μια υπόθεση επειδή φοβήθηκε να αντιδράσει. Τα ρίχνει όλα στον 21χρονο, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του προσπαθεί να αποδείξει πως ένοχος είναι ο φίλος του.

Αποτέλεσμα εικόνας για αλβανος τοπαλουδη

Με μια επιστολή ο Αλέξης Κούγιας αναφέρεται στις προσπάθειες κάποιων να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ του Έλληνα κατηγορούμενου.

Σε ανακοίνωσή του, λέει ότι η άτυχη κοπέλα βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τους δύο κατηγορούμενους.

Τονίζει δε, ότι οι γονείς του Έλληνα κατηγορούμενου είναι γνωστοί επιχειρηματίες στη Ρόδο και οι τέσσερις  ένορκοι που θα αποφασίσουν για την υπόθεση, είναι μέλη της κοινωνίας είτε της Ρόδου είτε της Κω.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις βρέθηκαν αποτυπώματα από την αριστερή παλάμη του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου στην σιδερώστρα στην οποία βρισκόταν το σίδερο.

Οι δύο κατηγορούμενοι διαφωνούν, για το ποιος το ανέλαβε και το ποιος το χρησιμοποίησε για να πλήξει στο πρόσωπο το θύμα.

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών σε έγγραφο που απέστειλε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου την 8η Δεκεμβρίου 2018 αναφέρει συγκεκριμένα:

“Κατά την εξερεύνηση που έγινε στα πειστήρια, βρέθηκε ένα τμήμα παλαμικού αποτυπώματος στην επιφάνεια βάσης ηλεκτρικού σίδερου χρώματος λευκού-μωβ με την ένδειξη, μεταξύ άλλων «Silvercrest» στην οποία είναι επικολλημένη ετικέτα με την ένδειξη S/N «035084» το οποίο ταυτίζεται, όπως διαπιστώθηκε δακτυλοσκοπικά από τα αρχεία της υπηρεσίας, με το αποτύπωμα της αριστερής παλάμης του 19χρονου.

Το σίδερο, βρέθηκε σε σημείο που υπέδειξε ο 19χρονος στους λιμενικούς στο θαλάσσιο δύσβατο σημείο του κόλπου «Φώκιας» απέναντι από το φυλάκιο Γκίνας, όπου πέταξαν την 21χρονη.

Είναι σπασμένο, ενώ πιθανολογείται ότι λόγω της πολυήμερης παραμονής του στο νερό δεν φέρει ίχνη DNA και αποτυπωμάτων τα οποία είναι αξιολογήσιμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις