Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τέλος ο Ζοσέ Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τέλος ο Ζοσέ Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Απολύθηκε ο Πορτογάλος προπονητής Ζοσέ Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Η ήττα από τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Άνφιλντ, το -19 από την κορυφή της βαθμολογίας, οι κόντρες με τους ποδοσφαιριστές οδήγησαν τον Μουρίνιο στο φινάλε της παρουσίας του στον πάγκο της Μάντσεστερ. Ο Μουρίνιο ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Μάιο του 2016 παίρνοντας τη θέση του Λουίς φαν Χάαλ, τον Αύγουστο της ίδιας […]

Μουρίνιο

Απολύθηκε ο Πορτογάλος προπονητής Ζοσέ Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ήττα από τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Άνφιλντ, το -19 από την κορυφή της βαθμολογίας, οι κόντρες με τους ποδοσφαιριστές οδήγησαν τον Μουρίνιο στο φινάλε της παρουσίας του στον πάγκο της Μάντσεστερ.

Ο Μουρίνιο ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Μάιο του 2016 παίρνοντας τη θέση του Λουίς φαν Χάαλ, τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς.

Τον Φεβρουάριο του 2017 πανηγύρισε το Λιγκ Καπ κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Τον Μάιο του 2017, ο Μουρίνιο προσέθεσε στη συλλογή του και το Γιουρόπα Λιγκ μετά τη νίκη επί του Άγιαξ με 2-0.

Συνολικά κάθισε στον πάγκο της Γιουνάιτεντ σε 144 ματς έχοντας 84 νίκες, 31 ισοπαλίες και 29 ήττες,μέσα σε συνολικά 935 ημέρες.

Μόλις πριν λίγες ώρες υπήρχε δημοσίευμα που ανέφερε πως ο Μουρίνιο προβλεπόταν να εισπράξει αποζημίωση περίπου 26 εκατ. ευρώ σε περίπτωση απόλυσης.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο:

«Η Μαν. Γιουνάιτεντ ανακοινώνει πως ο Ζοσέ Μουρίνιο αποχώρησε από το σύλλογο. Το κλαμπ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ζοσέ για τη δουλειά του στο διάστημα της θητείας του και να του ευχηθεί καλή επιτυχία για το μέλλον.

Κάποιος υπηρεσιακός προπονητής θα αναλάβει μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ το κλαμπ θα αρχίσει διεξοδικά την αναζήτηση ενός μόνιμου προπονητή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις