Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φλαμπουράρης: Κι εμένα μου έκαψαν το σπίτι, δεν το έκανα θέμα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλαμπουράρης: Κι εμένα μου έκαψαν το σπίτι, δεν το έκανα θέμα

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης ανέφερε από το βήμα της βουλής πως οι επιθέσεις που έχει δεχθεί στο σπίτι του προέρχονται από τους ίδιους  ανθρώπους οι οποίοι χθες έβαλαν την βόμβα στον ΣΚΑΪ ή αντίστοιχους με αυτούς. «Καταδικάζω αυτή την εγκληματική πράξη ενάντια του ΣΚΑΪ. Αλλά επειδή γνωρίζετε ότι 2,5 φορές  μου έχουν κάψει το σπίτι […]

Αλέκος-Φλαμπουράρης.jpg

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης ανέφερε από το βήμα της βουλής πως οι επιθέσεις που έχει δεχθεί στο σπίτι του προέρχονται από τους ίδιους  ανθρώπους οι οποίοι χθες έβαλαν την βόμβα στον ΣΚΑΪ ή αντίστοιχους με αυτούς.

«Καταδικάζω αυτή την εγκληματική πράξη ενάντια του ΣΚΑΪ.

Αλλά επειδή γνωρίζετε ότι 2,5 φορές  μου έχουν κάψει το σπίτι οι  αντίστοιχοι ή  οι ίδιοι κι άλλες 10 φορές μου έχουν επιτεθεί, γνωρίζετε πολύ καλά ότι εγώ δεν το έκανα θέμα έτσι όπως έχετε κάνει εσείς το θέμα του ΣΚΑΪ».

Μάλιστα ο κ. Φλαμπουράρης κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι τρέφει το διχασμό και τρέφεται από αυτόν.

«Θεωρώ ότι είμαστε δύο ξεχωριστοί κόσμοι ο πολιτικός πολιτισμός από δω, η προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης από την άλλη. Ο κόσμος θα κρίνει. Τρέφετε τον διχασμό και σας τρέφει. Κάποιοι από σας υπήρξαν και εξαιρετικά κερδοφόροι, που δεν είναι εδώ μέσα, πάντως όχι η  ελληνική αριστερά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις