Βερναρδάκης: Υπάρχει ζήτημα της ΕΣΗΕΑ με τη δήλωση του Αλαφούζου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βερναρδάκης: Υπάρχει ζήτημα της ΕΣΗΕΑ με τη δήλωση του Αλαφούζου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Πρόκειται για αποτρόπαια, φασιστική, εξτρεμιστική και καταδικαστέα ενέργεια, είπε σε συνέντευξή του ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης αναφερόμενος στην τοποθέτηση βόμβας στον «ΣΚΑΪ ». Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, ερωτηθείς για την δήλωση του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου ο υπουργός είπε χαρακτηριστικά: «Ποια είναι λοιπόν η υποδαύλιση ενός κακού κλίματος; Όταν ο ιδιοκτήτης ενός μέσου ενημέρωσης έχει […]

18.12.2018 | 15:56

Πρόκειται για αποτρόπαια, φασιστική, εξτρεμιστική και καταδικαστέα ενέργεια, είπε σε συνέντευξή του ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης αναφερόμενος στην τοποθέτηση βόμβας στον «ΣΚΑΪ ».

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, ερωτηθείς για την δήλωση του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου ο υπουργός είπε χαρακτηριστικά:

«Ποια είναι λοιπόν η υποδαύλιση ενός κακού κλίματος;

Όταν ο ιδιοκτήτης ενός μέσου ενημέρωσης έχει αυτή την δημόσια πολιτική τοποθέτηση, ποια θα είναι η θέση των δημοσιογράφων που δουλεύουν στο συγκρότημά του; Εδώ υπάρχει καταρχάς ένα ζήτημα της ΕΣΗΕΑ και των συνδικαλιστικών οργάνων και των κανόνων δεοντολογίας.

Αντί όλη αυτή η αποτρόπαιη ενέργεια που παραλίγο να έχει και νεκρούς να είναι ένα έδαφος μιας ομόθυμης καταδίκης με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στο πρόβλημα, γίνεται σπέκουλα απέναντι στην κυβέρνηση ως ηθική αυτουργία; Αν είναι δυνατόν».

Πώς μπορεί να διαχειριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ή  η κυβέρνηση, ή οποιοσδήποτε πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ την δήλωση του κ. Αλαφούζου για ηθική αυτουργία και να άρει το εμπάργκο, αν τυχόν υπήρχε αυτή η πιθανότητα, επεσήμανε ο κ. Βερναρδάκης.

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ο υπουργός είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να έρθει η συμφωνία μετά τον Φεβρουάριο στην ελληνική Βουλή, εφόσον βέβαια προηγουμένως ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιτυχώς στη γείτονα χώρα.

Exit mobile version