Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μια εκθαμβωτική 24 ετών, Miss Universe 2018 – Η θέση της Ιωάννας Μπέλλα
LIFESTYLE

Μια εκθαμβωτική 24 ετών, Miss Universe 2018 – Η θέση της Ιωάννας Μπέλλα

Μια Φιλιππινέζα με εξωτική ομορφιά είναι η νέα Miss Universe στα καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν χθες στην Μπανγκόκ. Το όνομά της Κατριόνα Γκρέι, ετών 24, με ρίζες και από την Αυστραλία. Η Κατριόνα Γκρέι είναι η τέταρτη καλλονή από τις Φιλιππίνες που κατακτά τον πολυπόθητο τίτλο στην ιστορία του διαγωνισμού. Miss Universe 2018 is… PHILIPPINES! pic.twitter.com/r2BkN8JpXh — Miss Universe (@MissUniverse) […]

Μια Φιλιππινέζα με εξωτική ομορφιά είναι η νέα Miss Universe στα καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν χθες στην Μπανγκόκ.

Το όνομά της Κατριόνα Γκρέι, ετών 24, με ρίζες και από την Αυστραλία.

Αποτέλεσμα εικόνας για miss universe 2018 Αποτέλεσμα εικόνας για miss universe 2018

Η Κατριόνα Γκρέι είναι η τέταρτη καλλονή από τις Φιλιππίνες που κατακτά τον πολυπόθητο τίτλο στην ιστορία του διαγωνισμού.

Οι καλλονές από τη Νότια Αφρική και τη Βενεζουέλα, κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο την απάντηση που έδωσαν οι δύο καλλονές στη διαδικασία των ερωτήσεων και την αντίδραση τους όταν ανακοινώθηκε η πρόκρισή τους στην επόμενη φάση:

https://twitter.com/MissUniverse/status/1074495254949175296

https://twitter.com/MissUniverse/status/1074495689269436417

Ποια είναι η Κατριόνα Γκρέι

Η πολυτάλαντη Κατριόνα Γκρέι είναι τηλεπαρουσιάστρια, μοντέλο, τραγουδίστρια, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε θεατρικές παραστάσεις στη χώρα της.

Η καλλονή γεννήθηκε στο Κουίνσλαντ από Αυστραλό πατέρα και Φιλιππινέζα μητέρα. Αφού τελείωσε το λύκειο στην Αυστραλία, μετακόμισε μόνιμα στη Μανίλα, όπου ξεκίνησε την καριέρα της στη σόουμπιζ.

Στις συνεντεύξεις της στο πλαίσιο του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe, είχε προκαλέσει αίσθηση τασσόμενη υπέρ της αποποινικοποίησης της ιατρικής κάνναβης και του κινήματος MeToo.

Είναι ανύπαντρη, ωστόσο τους τελευταίους μήνες διατηρεί σχέση με το μοντέλο Κλιντ Μποντάντ.

Η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα, δεν κατάφερε να μπει ούτε στην 20άδα

Λίγες ώρες πριν τα καλλιστεία, η Ελληνίδα είχε μιλήσει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για την ψυχολογία της και πώς την έχουν επηρεάσει όλα όσα λέγονται στην Ελλάδα για εκείνη.

Η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα αναφέρθηκε στο πώς αισθάνθηκε μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ψυχολογικά τις τελευταίες ημέρες είμαι καλά, όταν είχε γίνει αυτός ο ντόρος στην Ελλάδα κι εγώ έλειπα και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου δεν ήμουν καλά. Ήμουν ένα ράκος!

Δεν έδωσα το 100% εδώ που βρίσκομαι, αντί να το ζω και να περνάω τέλεια, έκλαιγα συνεχώς. Μέχρι και υπεύθυνοι με καταλάβαιναν και με ρώταγαν αν είμαι καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εκτός δεκάδας όμως έμεινε και η transgender διαγωνιζόμενη, η Ισπανίδα Άντζελα Πόνσε, που θεωρείτο φαβορί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις