Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Μπέλλα: Πολύ δύσκολος διαγωνισμός, δεν έπαιζε ρόλο μόνο η ομορφιά (vid)
LIFESTYLE

Ιωάννα Μπέλλα: Πολύ δύσκολος διαγωνισμός, δεν έπαιζε ρόλο μόνο η ομορφιά (vid)

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος 2018, έκανε στο Happy Day η Ιωάννα Μπέλλα. Η Σταρ Ελλάς, δεν κατάφερε να μπει στην 20αδα. Στο Πρωινό ειπώθηκε ότι μπορεί η παραγωγή να έμαθε το συμβάν με τις δηλώσεις της για το χαστούκι και για αυτό… να μην προχώρησε! Η ίδια […]

Μπέλλα Ιωάννα

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος 2018, έκανε στο Happy Day η Ιωάννα Μπέλλα.

Η Σταρ Ελλάς, δεν κατάφερε να μπει στην 20αδα.

Στο Πρωινό ειπώθηκε ότι μπορεί η παραγωγή να έμαθε το συμβάν με τις δηλώσεις της για το χαστούκι και για αυτό… να μην προχώρησε!

Η ίδια μίλησε μέσω skype στην εκπομπή και δεν έκρυψε την πικρία της αφού μεταξύ άλλων, ανέφερε πως πίστευε πως θα κατάφερνε να είναι στις πρώτες 20.

«Νιώθω πολύ όμορφα και μόνο που συμμετείχα σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Φέτος ήταν όλες οι χώρες πολύ όμορφες. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μπω στην 20αδα.

Αυτοί οι διαγωνισμοί είναι πολύ δύσκολοι και δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση. Παίζουν και άλλα πράγματα. Πίστευα πως θα ήμουν στην 20αδα. Δεν έφταιξε κάτι συγκεκριμένο. Κάποιες χώρες πάντα διακρίνονται, κάθε χρόνο σε αυτόν τον διαγωνισμό.

Το πρώτο άτομο που μίλησα μετά το τέλος του διαγωνισμού ήταν η μητέρα μου. Μου είπε να μη στενοχωριέμαι. Η Φιλιππινέζα που κέρδισε ήταν η αγαπημένη μου», είπε, η Ιωάννα Μπέλλα.

«Μια υπέροχη εμπειρία τελειώνει σήμερα!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτό το διαγωνισμό!!! Thank you for all!!!» έγραψε η Ιωάννα Μπέλλα στη λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας.

bela-ioana-1

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις