Super League: Ο Παναθηναϊκός άντεξε στην “πίεση” του Ατρομήτου (vid)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League: Ο Παναθηναϊκός άντεξε στην “πίεση” του Ατρομήτου (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Με πρωταγωνιστή τον Διούδη που απέκρουσε πέναλτι, ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της Super League. Έτσι, επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ, στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Super League, και έμεινε μόνος στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. O Διούδης έπιασε πέναλτι του Κουλούρη, κράτησε μέχρι τέλους […]

17.12.2018 | 08:27

Με πρωταγωνιστή τον Διούδη που απέκρουσε πέναλτι, ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της Super League.

Έτσι, επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ, στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Super League, και έμεινε μόνος στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

O Διούδης έπιασε πέναλτι του Κουλούρη, κράτησε μέχρι τέλους το 1-0 με τη γκολάρα του Μακέντα.

Ο Ιταλός επιθετικός πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 24΄, πριν αποχωρήσει τραυματίας στο ημίχρονο, ενώ ο 25χρονος τερματοφύλακας απέκρουσε πέναλτι του Κουλούρη στο 63΄ και κράτησε το «τρίποντο» για την ομάδα του.

Οι Περιστεριώτες, που είχαν και δύο δοκάρια με τον Γιαννούλη και τον Μπουσούλατζιτς, γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα και υποχώρησαν στην τρίτη θέση.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

Παναθηναϊκός

Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης (67′ Πούγγουρας), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (83′ Τζανδάρης), Μακέντα (46′ Καμπετσής).

Ατρόμητος

Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Νάτσος (66′ Ουμπίδες), Μπουσουλάζιτς, Μπρούνο (78′ Κωτσόπουλος), Μάντσον, Βασιλακάκης (46′ Ενσικουλού), Κουλούρης.

Exit mobile version