Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Κυριάκος: Δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον Τσίπρα – Τον αφήνω στον βάλτο του (vid)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Κυριάκος: Δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον Τσίπρα – Τον αφήνω στον βάλτο του (vid)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με την ομιλία του με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 12ου Συνεδρίου της ΝΔ. «Δεν σώσατε καμία Μακεδονία. Δώσατε “μακεδονική εθνότητα” και γλώσσα στους γείτονες μας», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, κάνοντας αναφορά στη συμφωνία των Πρεσπών. «Είπατε ναι εκεί που όλοι […]

Κυριάκος-Μητσοτάκης-4.jpg

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με την ομιλία του με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 12ου Συνεδρίου της ΝΔ.

«Δεν σώσατε καμία Μακεδονία. Δώσατε “μακεδονική εθνότητα” και γλώσσα στους γείτονες μας», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, κάνοντας αναφορά στη συμφωνία των Πρεσπών.

«Είπατε ναι εκεί που όλοι οι άλλοι είχαν το σθένος να πουν όχι. Και βάλατε την μεγάλη πλειονότητα της κοινωνίας απέναντί σας για να εξασφαλίσετε κάποια ψήγματα από τη ρημαγμένη αξιοπιστία σας. Σταματήστε να προσβάλλετε τους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες.  Σταματήστε να χαρακτηρίζετε ακροδεξιό και εθνικιστή όποιον διαφωνεί με την πολιτική σας» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει αδιόρθωτος. Και καθώς βλέπει το φάσμα της ήττας να πλανάται πάνω από το Μαξίμου γίνεται ολοένα και πιο νευρικός.  Δεν θα ασχοληθώ, ωστόσο, περισσότερο με τα νέα παραμύθια του. Θα τον αφήσω να βυθιστεί στον ίδιο του τον βάλτο» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Βάζουμε την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας πάνω από όλα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του. «Το 2019 θα είναι ένα πολύ καλό έτος για τη ΝΔ και την Ελλάδα» είπε ο κ. Μητσοτάκης και σημείωσε πώς «Η νίκη της ΝΔ θα είναι η νίκη της φωτεινής Ελλάδας».

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ΝΔ είναι ιστορικά συνδεδεμένη με τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας. «Αυτό που επέβαλε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1974. πηγαίνοντας κόντρα στις παρορμήσεις.

Και αυτοί που τον διαδέχθηκαν στην ηγεσία, υπηρέτησαν σταθερά και υπερασπίστηκαν με σθένος – όταν χρειάστηκε – αυτή τη θεμελιώδη αρχή: ανήκουμε στην Ευρώπη» χαρακτηρίζοντας τιμή την παρουσία στο συνέδριο του Μάνφρεντ Βέμπερ και λέγοντας ότι «θέλουμε να δουλέψουμε μαζί του για μια δυνατή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις