Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Παλιό ΠΑΣΟΚ” – Η Βάνα Μπάρμπα βασική ομιλήτρια στην παρουσίαση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Παλιό ΠΑΣΟΚ” – Η Βάνα Μπάρμπα βασική ομιλήτρια στην παρουσίαση

Παρουσιάστηκε στον πολυχώρο «Αίτιον», η «πράσινη Βίβλος» με τίτλο «Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο: Σοσιαλιστικές Ιστορίες 80s – 90s». Βασική ομιλήτρια η Βάνα Μπάρμπα και ο πυρηνάρχης της σελίδας, Ανδρέας Πράσινος. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην εποχή της ευημερίας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως τότε «άνθιζε ο έρωτας και το φλερτ». Το βιβλίο, σύμφωνα με τους συγγραφείς, είναι μία «παλινδρόμηση της […]

Βάνα-Μπάρμπα.jpg

Παρουσιάστηκε στον πολυχώρο «Αίτιον», η «πράσινη Βίβλος» με τίτλο «Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο: Σοσιαλιστικές Ιστορίες 80s – 90s».

Βασική ομιλήτρια η Βάνα Μπάρμπα και ο πυρηνάρχης της σελίδας, Ανδρέας Πράσινος.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην εποχή της ευημερίας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως τότε «άνθιζε ο έρωτας και το φλερτ».

pasok-1

Το βιβλίο, σύμφωνα με τους συγγραφείς, είναι μία «παλινδρόμηση της γενιάς των ‘80s και των ‘90s στα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια».

Εκφράζει την «ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας να επιστρέψει στην ασφάλεια της ευημερίας, της ανάπτυξης και της προοπτικής. Μιας πορεία προς τον πράσινο Ήλιο, παρόμοια με αυτή του Ικάρου».

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Εκδόσεις iWrite, σε συνεργασία με τους πυρηνάρχες της σελίδας «Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο», προσκάλεσαν νέα συγγραφικά ταλέντα στον διαγωνισμό διηγήματος «Σοσιαλιστικές Ιστορίες ‘80s – ‘90s».

pasok-2 pasok-3

Αποτέλεσμα του καλέσματος αυτού αποτελεί μία συλλογή διηγημάτων που συναποτελούν ένα «αμάλγαμα ευθυμογραφίας και νοσταλγίας».

Για το βιβλίο, εκτος απο την γνωστή ηθοποιό και Ανεξάρτητη Τομεάρχη Πολιτισμού Δήμου Γλυφάδας, Πρόεδρο Σωματείου «Δύναμη Ζωής και Αγάπης» Βάνα Μπάρμπα, μίλησαν και οι δημοσιογράφοι κ.κ. Χρήστος Δεμέτης, Χρήστος Κτενάς, Ανδρέας Πράσινος (Πυρηνάρχης σελίδας “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις