Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μάτι: “Ήρωα” χαρακτήριζαν τον εκατοστό θύμα οι γιατροί – Έσωσε το εγγόνι του
ΕΛΛΑΔΑ

Μάτι: “Ήρωα” χαρακτήριζαν τον εκατοστό θύμα οι γιατροί – Έσωσε το εγγόνι του

Χωρίς τέλος η τραγωδία στο Μάτι, καθώς έξι περίπου μήνες μετά τη φονική πυρκαγιά, ένα ακόμη άτομο υπέκυψε στα τραύματά του ανεβάζοντας τον απολογισμό των θυμάτων στους 100. Το πιο πρόσφατο θύμα της φωτιάς στο Μάτι, ήταν ένας 73χρονος εγκαυματίας που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Οι γιατροί αντιμετώπιζαν τον άτυχο 73χρονο ως «ήρωα» καθώς πέρα […]

Μάτι θύμα

Χωρίς τέλος η τραγωδία στο Μάτι, καθώς έξι περίπου μήνες μετά τη φονική πυρκαγιά, ένα ακόμη άτομο υπέκυψε στα τραύματά του ανεβάζοντας τον απολογισμό των θυμάτων στους 100.

Το πιο πρόσφατο θύμα της φωτιάς στο Μάτι, ήταν ένας 73χρονος εγκαυματίας που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Οι γιατροί αντιμετώπιζαν τον άτυχο 73χρονο ως «ήρωα» καθώς πέρα από τη μάχη που έδινε στο νοσοκομείο, τη μοιραία μέρα κατάφερε να σώσει το 10χρονο εγγόνι από τις φλόγες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το απόγευμα της «μαύρης» Δευτέρας, ο 73χρονος βρισκόταν με τη σύζυγό του και τα εγγόνια του στο Μάτι.

Την ώρα έτσι που η φονική λαίλαπα έφτασε στο σπίτι του, ο άτυχος άνδρας προστάτευσε με το σώμα του και έσωσε το 10χρονο εγγόνι του από τη φωτιά.

Η 72χρονη σύζυγος του εκλιπόντα νοσηλεύεται ακόμη διασωληνωμένη στο νοσοκομείο.

Ο αγώνας που έδωσε ο Σπύρος Σπυρίδης στη ΜΕΘ ήταν άνισος καθώς, όπως είπε ο γιος του στο Πρώτο Θέμα, «τη δεύτερη κιόλας μέρα νοσηλείας του έπαθε κολπική μαρμαρυγή, αλλά τον ανάταξαν.

Είχε από πριν τη φωτιά μια αδυναμία στην καρδιά, έκανε και δυο ανακοπές μέσα στην Εντατική. Και όχι μόνο. Υπέστη και ανεύρυσμα-εσωτερική αιμορραγία στο νεφρό. Τον προλάβαμε στο “τσακ”, έχασε το ένα νεφρό».

Ο Κώστας Σπυρίδης είχε μιλήσει και για τα δύο παιδιά του τα οποία υπέστησαν διάσπαρτα εγκαύματα β΄ βαθμού σε χέρια και πόδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις