Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Super League: Μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό – Ξεπέρασε τον Άρη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League: Μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό – Ξεπέρασε τον Άρη

Τεράστια νίκη μέσα στο Κλ. Βικελίδης για τον Παναιτωλικό Νίκησε τον Άρη με 2-1 και τον ξεπέρασε στη βαθμολογία της Superleague. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έγραψε ιστορία με το πρώτο της τρίποντο επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη και έφτασε στην πρώτη πεντάδα με 21 πόντους, ξεπερνώντας τους κίτρινους που έμεναν στους 19. Οι “κίτρινοι” έμειναν […]

Τεράστια νίκη μέσα στο Κλ. Βικελίδης για τον Παναιτωλικό

Νίκησε τον Άρη με 2-1 και τον ξεπέρασε στη βαθμολογία της Superleague.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έγραψε ιστορία με το πρώτο της τρίποντο επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη και έφτασε στην πρώτη πεντάδα με 21 πόντους, ξεπερνώντας τους κίτρινους που έμεναν στους 19.

Οι “κίτρινοι” έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 28ο λεπτό, καθώς αποβλήθηκε ο Χουλιάν Κουέστα για την ανατροπή του Βλαντ Μοράρ.

Ο Φράνκο Μασουρέκ όμως αστόχησε. Ευστόχησε στο 63ο λεπτό με προβολή ο Αλέξανδρος Μαλής, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Παναιτωλικό κι άνοιξε το σκορ.

Άμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, καθώς ο Ντιγκινί ισοφάρισε στο 71ο.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με την εκτέλεση κόρνερ του Λουσέρο.

Η ομάδα του Αγρινίου προσπέρασε βαθμολογικά την αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης, αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση κι έχει ευρωπαϊκές βλέψεις.

ΑΡΗΣ

Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Βαλεριάνος (55′ Μενέντεθ), Ματίγια, Σιώπης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία (82′ Ναζλίδης), Ντιγκινί, Γιουνές (30′ Αναγνωστόπουλος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κυριακίδης, Λιάβας, Μαλής, Άργκους, Τσοκάνης, Λουσέρο, Ντίας (88′ Χαντάκιας), Μασουρέκ (83′ Τσιγγάρας), Καμαρά (13′ λ.τρ. Μανά), Ουίλιαν, Μοράρ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις