Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τραγωδία στη Bundesliga – Ο Γκέντνερ πανηγύριζε και ο πατέρας του πέθαινε
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τραγωδία στη Bundesliga – Ο Γκέντνερ πανηγύριζε και ο πατέρας του πέθαινε

Με το που ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Κρίστιαν Γκέντνερ ενημερώθηκε από τον αδερφό του πως κάτι δεν πάει καλά… Σοκ στο γερμανικό ποδόσφαιρο – Ο Κρίστιαν Γκέντνερ πανηγύριζε τη νίκη της Στουτγκάρδης επί της Χέρτα (2-1) και έκανε χαμογελαστός δηλώσεις στη γερμανική τηλεόραση. Λίγα μέτρα παραδίπλα, ο πατέρας του, που δεν έλειπε ποτέ από […]

Κρίστιαν Γκέντνερ 1

Με το που ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Κρίστιαν Γκέντνερ ενημερώθηκε από τον αδερφό του πως κάτι δεν πάει καλά…

Σοκ στο γερμανικό ποδόσφαιρο – Ο Κρίστιαν Γκέντνερ πανηγύριζε τη νίκη της Στουτγκάρδης επί της Χέρτα (2-1) και έκανε χαμογελαστός δηλώσεις στη γερμανική τηλεόραση.

Λίγα μέτρα παραδίπλα, ο πατέρας του, που δεν έλειπε ποτέ από τα παιχνίδια της γερμανικής ομάδας, κατέρρεε και λίγο αργότερα διαπιστωνόταν πως είναι νεκρός.

Με το που ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο 33χρονος άσος ενημερώθηκε από τον αδερφό του και έτρεξαν στο σημείο όπου οι γιατροί προσπαθούσαν να ανανήψουν τον άτυχο άνδρα. Μάταια όμως…

Η Στουτγκάρδη με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Χέρμπερτ Γκέντνερ.

Στο γήπεδο παρόντες ήταν η σύζυγός του και τα άλλα δύο του παιδιά, ο Μίχαελ που εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής στις ακαδημίες της Στουτγκάρδης και ο Τόμας που είναι μάνατζερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις