Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παρελθόν από τον Ηρακλή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρελθόν από τον Ηρακλή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή υπέβαλε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, περίπου ένα μήνα μετά την ανάληψή της. Ο 42χρονος τεχνικός έφτασε στις 13 Νοεμβρίου σε συμφωνία με τους διοικούντες τον «γηραιό», ωστόσο η θητεία του στον «κυανόλευκο» πάγκο δεν κράτησε πολύ. Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν χθες στη Δράμα από τη Δόξα με 2-0. […]

Δημήτρης Ελευθερόπουλος,

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή υπέβαλε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, περίπου ένα μήνα μετά την ανάληψή της.

Ο 42χρονος τεχνικός έφτασε στις 13 Νοεμβρίου σε συμφωνία με τους διοικούντες τον «γηραιό», ωστόσο η θητεία του στον «κυανόλευκο» πάγκο δεν κράτησε πολύ.

Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν χθες στη Δράμα από τη Δόξα με 2-0.

Μετά τον αγώνα ο Ελευθερόπουλος εξέφρασε τη διαφωνία του με επιλογές της διοίκησης αναφορικά με τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών. Φαίνεται ότι αυτή η διαφωνία των δύο πλευρών οδήγησε τον έμπειρο τεχνικό στην απόφαση να υποβάλει παραίτηση.

Ο Ελευθερόπουλος καθοδήγησε τεχνικά τον Ηρακλή σε έξι παιχνίδια της Football League με απολογισμό δύο νίκες και τέσσερις ήττες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή, κ. Δημήτρη Ελευθερόπουλο, λόγω διαφοράς στη φιλοσοφία και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Επίσης, υπογραμμίζουμε ότι πολλά από τα ονόματα ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας και εμφανίζονται σήμερα αλλά και τις προηγούμενες ημέρες από μερίδα του Τύπου να αποδεσμεύονται άμεσα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η τελική απόφαση σχετικά με το πόσοι και ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποδεσμευτούν από το ρόστερ θα ανακοινωθούν επίσημα μόνο όταν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση τους και μόνο από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις