Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Με τόση αγάπη θα τρελαθώ” – Η Τραϊάνα Ανανία δημοσιεύει τα μηνύματα στήριξης
LIFESTYLE

“Με τόση αγάπη θα τρελαθώ” – Η Τραϊάνα Ανανία δημοσιεύει τα μηνύματα στήριξης

Viral έχει γίνει η συνομιλία της Τραϊάνα Ανανία και του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Instagram, η οποία οδήγησε σε κόντρα δίχως τέλος και στο ξέσπασμα της ηθοποιού στο Facebook. Όλα άρχισαν όταν ο Έλληνας άσσος του ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στο Αμβούργο έστειλε ένα direct μήνυμα στην ηθοποιό και την ρωτούσε τι κάνεις, τότε η συνομιλία τους […]

Ανανία

Viral έχει γίνει η συνομιλία της Τραϊάνα Ανανία και του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Instagram, η οποία οδήγησε σε κόντρα δίχως τέλος και στο ξέσπασμα της ηθοποιού στο Facebook.

Όλα άρχισαν όταν ο Έλληνας άσσος του ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στο Αμβούργο έστειλε ένα direct μήνυμα στην ηθοποιό και την ρωτούσε τι κάνεις, τότε η συνομιλία τους εξελίχθηκε κάπως έτσι:

Παπαδόπουλος: Kalhmeraaaaa:) Ti kaneis esu?

Ανανία: Καλημέρα. Δεν σας γνωρίζω. Ο ενικός;

Παπαδόπουλος: Ok. Ahahaa. Sorry pou sas enoxlhsa. 🙁

Ανανία: Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία.

Οι μπηχτές της Ανανία δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς η ηθοποιός δημοσίευσε ένα κείμενο στο Facebook σχολιάζοντας ως σεξιστικό το μήνυμα του ποδοσφαιριστή και επισημαίνοντας πως ο ποδοσφαιριστής την ενημέρωσε πως θα κινηθεί δικαστικώς.

Οι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν αυτή την κόντρα.

https://twitter.com/pinezaki/status/1073219021015842816

Υπήρχαν όμως και κάποιοι που την υποστήριξαν και την επικρότησαν για το θάρρος της και τον τσαμπουκά της. Ακολουθούν τα μηνύματα συμπαράστασης που ανέβασε η ηθοποιός στα Instastories.

Anania1 Anania2 Anania3 Anania4 Anania5 Anania6 Anania7 Anania8 Anania9 Anania10 Anania11
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις