Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

18

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Κάποιοι” προσπαθούν να εμφανίσουν δήθεν στοιχεία για την υπόθεση της Ελένης, καταγγέλλει ο Κούγιας
ΕΛΛΑΔΑ

“Κάποιοι” προσπαθούν να εμφανίσουν δήθεν στοιχεία για την υπόθεση της Ελένης, καταγγέλλει ο Κούγιας

Την έντονη αντίδραση του Αλέξη Κούγια, προκάλεσε η διαρροή στοιχείων της δικογραφίας για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο. Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας αναφέρεται σε «κάποιους» που, όπως αναφέρει, «προσπαθούν να εμφανίσουν ως δήθεν στοιχεία. Στοιχεία υπέρ των απόψεων του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων και συγκεκριμένα του Έλληνα μονίμου κατοίκου Ρόδου. […]

Ελένης Κούγιας στοιχεία

Την έντονη αντίδραση του Αλέξη Κούγια, προκάλεσε η διαρροή στοιχείων της δικογραφίας για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας αναφέρεται σε «κάποιους» που, όπως αναφέρει, «προσπαθούν να εμφανίσουν ως δήθεν στοιχεία.

Στοιχεία υπέρ των απόψεων του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων και συγκεκριμένα του Έλληνα μονίμου κατοίκου Ρόδου.

Του οποίου, μάλιστα, οι γονείς είναι και σημαντικοί παράγοντες της κοινωνίας του επιχειρείν στο νησί».

Αφορμή αποτέλεσε, μεταξύ άλλων, η επιλεκτική διαρροή εγγράφου με στοιχεία DNA”.

Τα στοιχεία αφορούσαν ένα σίδερο που ουδεμία σχέση είχε με την ανθρωποκτονία εις βάρος του αειμνήστου θύματος».

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια έχει ως εξής:

Το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει, όπως είναι γνωστό, την υπεράσπιση του βήματος της πολιτικής αγωγής της οικογένειας Τοπαλούδη.

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε έκπληκτοι την επιλεκτική διαρροή διαφόρων εγγράφων της δικογραφίας.

Με στοιχεία, τα οποία “κάποιοι” προσπαθούν να εμφανίσουν ως δήθεν στοιχεία υπέρ των απόψεων του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων.

Συγκεκριμένα του Έλληνα μονίμου κατοίκου Ρόδου, του οποίου οι γονείς είναι και σημαντικοί παράγοντες της κοινωνίας του επιχειρείν στο νησί.

Το δικηγορικό μας γραφείο κράτησε εξαρχής μια ιδιαίτερα ευπρεπή στάση έναντι των κατηγορουμένων. Φαίνεται ότι κάποιοι παρεξήγησαν την ευπρέπεια και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα.

Τις τελευταίες 2 ημέρες παρακολουθήσαμε την επιλεκτική διαρροή εγγράφου με στοιχεία DNA. Αυτά αφορούσαν ένα σίδερο που ουδεμία σχέση είχε με την ανθρωποκτονία εις βάρος του αειμνήστου θύματος.

Χθες η κυρία Ανακριτής Ρόδου, έχοντας αγανακτήσει γιατί αυτά τα στοιχεία DNA υπήρχαν μόνο στις διωκτικές αρχές και στους συνηγόρους υπερασπίσεως των κατηγορουμένων, ενώ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ, αποφάσισε πλέον να λαμβάνουν αντίγραφα της δικογραφίας οι διάδικοι – κατηγορούμενοι μία φορά το μήνα, ώστε να σταματήσει αυτή η επιλεκτική διαρροή.

Τη Δευτέρα το δικηγορικό μας γραφείο θα τοποθετηθεί εκτενώς για τις μελλοντικές μας ενέργειες.

Ώστε λόγω και του γεγονότος ότι η οικογένεια του θύματος κατοικεί στο Διδυμότειχο και ουδεμία σχέση έχει με την εν γένει κοινωνία της Ρόδου και εμείς οι συνήγοροί της δικηγορούμε στην Αθήνα, να μην υπάρξει καμία δυνατότητα να μην εκδοθεί δίκαιη απόφαση.

Αυτό, ανεξαρτήτως των δυνατοτήτων κάποιων στην υπόθεση αυτή. Και με δεδομένο ότι για τις δικαζόμενες πράξεις θα αποφασίσουν και 4 ένορκοι, μέλη της κοινωνίας είτε της Ρόδου είτε της Κω.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις