Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μις Υφήλιος: Αλλαγμένη η Μπέλλα – Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις (vid)
LIFESTYLE

Μις Υφήλιος: Αλλαγμένη η Μπέλλα – Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις (vid)

Αντίστροφη μέτρηση για τον φετινό διαγωνισμό Μις Υφήλιος την προσεχή Κυριακή στην εξωτική Ταϊλάνδη, με την Ιωάννα Μπέλλα να είναι η εκπρόσωπος της χώρας μας. Χθες πραγματοποιήθηκε ο προκριματικός του διαγωνισμού και η μελαχρινή, που τον τελευταίο καιρό μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ελληνικών ΜΜΕ, εμφανίστηκε στην σκηνή φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. https://www.instagram.com/p/BrXCMWPnKFQ/?utm_source=ig_embed Η Σταρ Ελλάς […]

Μπέλλα

Αντίστροφη μέτρηση για τον φετινό διαγωνισμό Μις Υφήλιος την προσεχή Κυριακή στην εξωτική Ταϊλάνδη, με την Ιωάννα Μπέλλα να είναι η εκπρόσωπος της χώρας μας.

Χθες πραγματοποιήθηκε ο προκριματικός του διαγωνισμού και η μελαχρινή, που τον τελευταίο καιρό μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ελληνικών ΜΜΕ, εμφανίστηκε στην σκηνή φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

https://www.instagram.com/p/BrXCMWPnKFQ/?utm_source=ig_embed

Η Σταρ Ελλάς 2018 έκανε κι άλλη εμφάνιση – η δεύτερη με μαγιό.Περπατώντας γεμάτο αυτοπεποίθηση στην πασαρέλα, η Ιωάννα Μπέλλα φαίνεται πως άλλαξε αρκετά για τον διαγωνισμό, καθώς μίκρυνε τα χείλη της και «έσβησε» το τατουάζ που είχε στα μπούτια της.

https://www.instagram.com/p/BrVU-DIH6RP/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις