Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εξιχνιάστηκε δολοφονία 21χρονου στη Μόρια – Τον “έσφαξαν” με μαχαίρι
ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε δολοφονία 21χρονου στη Μόρια – Τον “έσφαξαν” με μαχαίρι

Του Πέτρου Καρσιώτη Δύο Αφγανοί συνελήφθησαν από την Αστυνομία στη Μυτιλήνη ως δράστες της δολοφονίας 21χρονου συμπατριώτη τους με μαχαίρι, κοντά στο κέντρο φιλοξενίας της Μόριας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Alphafreepress, στην απολογία τους οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι σκότωσαν τον 21χρονο επειδή πείραξε μια γυναίκα, η οποία ήταν η σύζυγος του ενός εκ των δραστών […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δύο Αφγανοί συνελήφθησαν από την Αστυνομία στη Μυτιλήνη ως δράστες της δολοφονίας 21χρονου συμπατριώτη τους με μαχαίρι, κοντά στο κέντρο φιλοξενίας της Μόριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Alphafreepress, στην απολογία τους οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι σκότωσαν τον 21χρονο επειδή πείραξε μια γυναίκα, η οποία ήταν η σύζυγος του ενός εκ των δραστών και αδελφή του δεύτερου…

Ο 21χρονος Αφγανός, ο οποίος διέμενε στη Μόρια και είχε ζητήσει άσυλο από τις αρχές, βρέθηκε άγρια δολοφονημένος με αιχμηρό αντικείμενο, μέσα σε ελαιώνα της περιοχής.

Άμεσα έφθασαν επί τόπου, άνδρες του εγκληματολογικού συνεργείου και αστυνομικοί της Ασφάλειας Μυτιλήνης.

Από κάποια στοιχεία που βρήκαν στη σκηνή του εγκλήματος έφθασαν γρήγορα στους δράστες, ηλικίας 29 και 19 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Στις έρευνες που ακολούθησαν η Αστυνομία βρήκε ρούχα των εμπλεκομένων με ίχνη αίματος, αλλά και γάντια.

Υπενθυμίζεται ότι με την αποκάλυψη του εγκλήματος, σε μικρή απόσταση από τον Κέντρο της Μόριας, στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τέθηκαν σε επιφυλακή στον καταυλισμό της Μόριας και στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις