Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελεύθερος ο Ριχάρδος, βρήκε τις 200.000 ευρώ – Τι είπε στους δημοσιογράφους (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος ο Ριχάρδος, βρήκε τις 200.000 ευρώ – Τι είπε στους δημοσιογράφους (vid)

Εκτός φυλακών βρίσκεται μετά το “φιάσκο”, ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος αφού κατέβαλε την εγγύηση των 200.000 ευρώ. Οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να κάνει μια δήλωση. «Σας παρακαλώ. Είμαι 15 ημέρες χωρίς να έχω κάνει τίποτα παράνομο. Θέλω να πάω σπίτι μου θέλω να πάω στους ανθρώπους που με αγαπάνε, στα μαγαζιά μου που έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση χωρίς […]

Κούγιας-Ριχάρδος-1.jpg

Εκτός φυλακών βρίσκεται μετά το “φιάσκο”, ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος αφού κατέβαλε την εγγύηση των 200.000 ευρώ.

Οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να κάνει μια δήλωση.

«Σας παρακαλώ. Είμαι 15 ημέρες χωρίς να έχω κάνει τίποτα παράνομο. Θέλω να πάω σπίτι μου θέλω να πάω στους ανθρώπους που με αγαπάνε, στα μαγαζιά μου που έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση χωρίς καμία εκμετάλλευση θα σας περιμένουν, για οτιδήποτε άλλο με τους δικηγόρους μου.

Νομίζω καταλαβαίνετε» δήλωσε ο γνωστός ενεχυροδανειστής ο οποίος μπήκε στο αυτοκίνητο του Αλέξη Κούγια και αναχώρησαν για Αθήνα.

Στον ενεχυροδανειστή και τον φερόμενο ως συναρχηγό του κυκλώματος επιβλήθηκαν επίσης οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Στους υπόλοιπους έξι που επίσης αποφυλακίστηκαν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι χωρίς εγγυοδοσία. Στη φυλακή παραμένει ο Τούρκος φερόμενος ως συναρχηγός του κυκλώματος ο οποίος δεν έχει συγκεντρώσει ακόμη το ποσό της εγγύησης για την αποφυλάκισή του.

Ο συνήγορος του κ. Ριχάρδου, Αλέξης Κούγιας έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου όπου εκρατείτο ο πελάτης του ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς.

Λίγο πριν την είσοδο του στο κατάστημα των φυλακών ο κ. Κούγιας τόνισε πως η Δικαιοσύνη έχει την δυνατότητα να διορθώνει κάθε λάθος της.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιεί η Εκτελεστική εξουσία την Ποινική Δικαιοσύνη για δημιουργία εντυπώσεων για πολιτικά πρόσωπα και για επιχειρηματίες. Να μην τολμούν κάποιοι, είπε, προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη να χρησιμοποιούν την δικαιοσύνη. Να παύσουν οι παρεμβάσεις της πολιτικής εξουσίας.

Δείτε σε αυτή την ανάρτηση το βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv με τις σημερινές δηλώσεις Αλέξη Κούγια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις