Εθελοντής ήταν… ο Πετσίτης – Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα, λέει ο Παππάς (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθελοντής ήταν… ο Πετσίτης – Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα, λέει ο Παππάς (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σίγουρος πως θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή, εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ. Παράλληλα χαρακτήρισε «διόλου ευχάριστη» την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο. «Νομίζω υπάρχει ακόμη χρόνος να πειστούν ο κ. Καμμένος και οι βουλευτές του ότι η συμφωνία των […]

14.12.2018 | 09:54

Σίγουρος πως θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή, εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Παράλληλα χαρακτήρισε «διόλου ευχάριστη» την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο.

«Νομίζω υπάρχει ακόμη χρόνος να πειστούν ο κ. Καμμένος και οι βουλευτές του ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά συμφέρουσα. Η κατάσταση πάντως δεν είναι ευχάριστη».

Προσέθεσε ακόμη ότι είναι θετικό που το Ποτάμι παραμένει θετικά προσκείμενο έναντι της Συμφωνίας, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από τη Βουλή.

Τι είπε για την επίμαχη υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη

Στο θέμα που αφορά τον Μανώλη Πετσίτη και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σύμβουλος είτε του ίδιου είτε του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Παππάς, υποστήριξε ότι:

«Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι γνωρίζω τον κ. Πετσίτη. Υπήρξε συνεργασία, σε εθελοντική βάση και κατόπιν απομακρύνθηκε και εργάστηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις οι οποίες μάλιστα συγκρούστηκαν με την κυβέρνηση. Δεν κατανοώ γιατί συζητιέται αυτό το θέμα. Εντυπωσιάζομαι που γίνεται συζήτηση γι΄αυτό το θέμα. Έχουμε έναν ιδιώτη που δουλεύει σε ιδιωτική εταιρεία δεν είναι αρμοδιότητα κανενός στελέχους της κυβέρνησης».

Το όνομά του Μανώλη Πετσίτη ήταν στο χαρτί με τις προβλέψεις συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα για το εκλογικό αποτέλεσμα το 2015.

Πανηγύρισε στην αγκαλιά του Αλέκου Φλαμπουράρη τη δεύτερη νίκη του Σεπτεμβρίου, δίπλα ακριβώς από τον πρωθυπουργό.

Φωτογραφήθηκε στο σημείο όπου κάνει δηλώσεις ο πρόεδρος της κυβέρνησης, μπροστά από το τζάκι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Κιτσάκος δήλωσε ότι τον έβλεπε στα υπόγεια του Μαξίμου και ότι τον δέχονταν στο γραφείο του στη ΔΕΠΑ ως εκπρόσωπο των υπηρεσιών του Μαξίμου.

Από σερβιτόρος σε πιτσαρία στη Συγγρού βρέθηκε συνεργάτης επιχειρηματιών που έχουν συναλλαγές με το κράτος.

Και εκπρόσωπός τους σε δουλειές με Κύπριους δικηγόρους.

Μέχρι πρόσφατα “πυροβολούσε” στα social media τους επικριτές της κυβέρνησης, ενώ το Facebook ήταν “γεμάτο” από χυδαίο λεξιλόγιο.

“Κερασάκι στην τούρτα” ήταν η εμπλοκή του στην υπόθεση αξιοποίησης των Προσφυγικών Κατοικιών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στο πλαίσιο αυτό, η αντιπολίτευση κλιμακώνει τις πιέσεις της στην κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις.

Με το ενδεχόμενο νέων αποκαλύψεων ανοιχτό το επόμενο ορόσημο είναι η συζήτηση στη Βουλή στις 21 Δεκεμβρίου, οπότε και θα απαντηθεί η ερώτηση που έχουν καταθέσει 21 βουλευτές της ΝΔ.

Exit mobile version