Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάποτε: Η Βίκυ Καγιά σέξι, με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο σε βιντεοκλίπ
LIFESTYLE

Κάποτε: Η Βίκυ Καγιά σέξι, με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο σε βιντεοκλίπ

Αφορμή από την δοκιμασία των κοριτσιών του GNTM πήρε η Βίκυ Καγιά και μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει μαζί με διάσημα μοντέλα όταν ξεκινούσε την καριέρα της. Στη δοκιμασία του GNTM την Τρίτη, τα μοντέλα έπρεπε να γυρίσουν ένα βιντεοκλίπ και να χορέψουν τόσο μόνες τους μπροστά την κάμερα, όσο και όλες μαζί. View […]

Βίκυ Καγιά

Αφορμή από την δοκιμασία των κοριτσιών του GNTM πήρε η Βίκυ Καγιά και μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει μαζί με διάσημα μοντέλα όταν ξεκινούσε την καριέρα της.

Στη δοκιμασία του GNTM την Τρίτη, τα μοντέλα έπρεπε να γυρίσουν ένα βιντεοκλίπ και να χορέψουν τόσο μόνες τους μπροστά την κάμερα, όσο και όλες μαζί.

Έτσι, όταν ήρθε η ώρα τους να κριθούν, η Βίκυ Καγιά πρώτη πήρε τον λόγο και αποκάλυψε πως στην ίδια θέση είχε βρεθεί και εκείνη όταν ήταν μοντέλο.

Λέγοντας πως έχει παίξει σε δύο βίντεοκλιπ, ένα ελληνικό και ένα ξένο, η παρουσιάστρια αποκάλυψε μάλιστα πως έχει συμπρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο.

Το βιντεοκλίπ έγινε για το τραγούδι του Μπομπ Σίνκλαρ με τίτλο Ντάρλινγκ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η Βίκυ Καγιά φορώντας ένα κορμάκι με ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό κάνει την μοιραία γυναίκα σε ένα πάρτι γεμάτο κορίτσια.

Πάντως η παρουσιάστρια αποκάλυψε και σε πιο βιντεοκλίπ Έλληνα τραγουδιστή έχει παίξει και αυτό δεν είναι άλλο από το γνωστό «άσμα» του Λευτέρη Πανταζή «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις