Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στα χειρότερά της η ΑΕΚ μετά την ήττα από τη Μπενφίκα – Η μοναδική ελληνική ομάδα με μηδέν βαθμούς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στα χειρότερά της η ΑΕΚ μετά την ήττα από τη Μπενφίκα – Η μοναδική ελληνική ομάδα με μηδέν βαθμούς

Με γκολ φάουλ στο 88′ η ΑΕΚ έχασε με 1-0 από την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η Ένωση άντεξε για 88 λεπτά, προσπάθησε να πάρει τον πρώτο της βαθμό, αλλά στα τελευταία λεπτά δέχθηκε το γκολ από τον Γκριμάλδο. Ένα λάθος του Γαλανόπουλου έφερε μια άψογη εκτέλεση του […]

ΑΕΚ Μπενφίκα

Με γκολ φάουλ στο 88′ η ΑΕΚ έχασε με 1-0 από την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Ένωση άντεξε για 88 λεπτά, προσπάθησε να πάρει τον πρώτο της βαθμό, αλλά στα τελευταία λεπτά δέχθηκε το γκολ από τον Γκριμάλδο.

Ένα λάθος του Γαλανόπουλου έφερε μια άψογη εκτέλεση του Γκριμάλντο στο 88′, που “πέταξε” την Ένωση έξω από τη διοργάνωση.

Η Ένωση έγινε μόλις η 21η ομάδα στην ιστορία του θεσμού, που ολοκληρώνει με μηδέν βαθμούς τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, από τη σεζόν 1997-98 και μετά.

Δίπλα της πάντως, βρίσκονται και άλλα γνωστά ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως η Φενέρμπαχτσε, η Μπενφίκα, η Μαρσέιγ, η Ντιναμό Κιέβου, η Άντερλεχτ και η Λεβερκούζεν.

Μπενφίκα

Βλαχοδήμος, Γκριμάλδο, Ρούμπεν Ντίας, Σεφέροβιτς, Σεμέδο, Πίτσι (59′ Σέρβι), Ράφα Σίλβα (34′ Ζίβκοβιτς), Ζαρντέλ, Αντρέ Αλμέιδα, Ζοάο Φέλιξ (77′ Καστίγιο), Ζέντσον Φερνάντες

ΑΕΚ

Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Τσόσιτς, Μοράν (77′ Γκάλο), Κλωναρίδης (61′ Γιαννιώτας), Μπογέ (68′ Μάνταλος), Πόνσε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0 (88′ Γκριμάλδο)

Άγιαξ – Μπάγερν 3-3 (62′ 81′ πεν. Τάντιτς, 95′ Ταλιαφίκο / 13′ Λεβαντόβσκι, 86′ πεν. Λεβαντόβσκι, 90′ Κομάν)

Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες):

Μπάγερν Μονάχου 14 (15-5)

Άγιαξ 12 (11-5)

Μπενφίκα 7 (6-11)

ΑΕΚ 0 (2-13)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις