Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ανδρουλάκης: Παραλίγο να πέσω πάνω στον τρομοκράτη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Παραλίγο να πέσω πάνω στον τρομοκράτη

Σε απόσταση 10 μέτρων βρέθηκε ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης από το σημείο που έγινε η τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο. Ο ευρωβουλευτής βρισκόταν σε μία καφετέρια όταν έγινε η τρομοκρατική επίθεση αφήνοντας πίσω της 3 νεκρούς και 12 τραυματίες. «Μόλις είχαμε ζητήσει τον λογαριασμό και υπήρχε μία μικρή καθυστέρηση. Την ώρα που πληρώναμε να βγούμε έξω […]

Ανδρουλάκης

Σε απόσταση 10 μέτρων βρέθηκε ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης από το σημείο που έγινε η τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο.

Ο ευρωβουλευτής βρισκόταν σε μία καφετέρια όταν έγινε η τρομοκρατική επίθεση αφήνοντας πίσω της 3 νεκρούς και 12 τραυματίες.

«Μόλις είχαμε ζητήσει τον λογαριασμό και υπήρχε μία μικρή καθυστέρηση. Την ώρα που πληρώναμε να βγούμε έξω η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού άρχισε να τρέχει προς την πλευρά μας και να φωνάζει «terrorists» και να μας σπρώχνει να μπούμε πάλι μέσα», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Πρόσθεσε πως βρισκόταν ακριβώς 10 μέτρα μακριά από εκεί που έπεσε ο πρώτος νεκρός.

«Αν είχα φύγει λίγο νωρίτερα από την καφετέρια θα είχα πέσει πάνω στον τρομοκράτη», πρόσθεσε ο Ευρωβουλευτής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξήγησε επίσης  πως όλα αυτά τα χρόνια το Στρασβούργο είχε πάρα πολύ ισχυρή φρούρηση με αποτέλεσμα η αστυνομία να φτάσει στο σημείο πολύ γρήγορα.

«Μείναμε στο πίσω μέρος του εστιατορίου για περίπου 4 ώρες και  ήμασταν περίπου στα 25-30 άτομα», είπε ο Ευρωβουλευτής, εξηγώντας πως μόλις τους άφησαν να φύγουν από το εστιατόριο δεν τους άφησαν να κατευθυνθούν προς τα σπίτια τους, αλλά τους οδήγησαν στο επιμελητήριο όπου τους έκαναν και εξονυχιστικό έλεγχο.

Να σημειωθεί πως στην πόλη βρίσκονταν κι άλλοι Έλληνες Ευρωβουλευτές, όπως ο Γιώργος Κύρτσος, η Εύα Καϊλή και ο Μιλτιάδης Κύρκος.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις