Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Αλεξανδράκη τώρα “καρφώνει” την Μπέλλα: Ανακάλυψα πράγματα… (vid)
LIFESTYLE

Η Αλεξανδράκη τώρα “καρφώνει” την Μπέλλα: Ανακάλυψα πράγματα… (vid)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καλεσμένη στο The 2Night Show για πρώτη φορά ρίχνει ευθύνες στην Ιωάννα Μπέλλα για όλο αυτό που συνέβη με τον Δημήτρη Μηλιώνη. Το μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads, μετά από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για το φημολογούμενο ειδύλλιο που είχε η Σταρ Ελλάς με τον σύντροφό της. «Έστειλα μήνυμα στην Ιωάννα λέγοντας της […]

Δήμητρα Αλεξανδράκη Δημήτρης Μηλιώνης

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καλεσμένη στο The 2Night Show για πρώτη φορά ρίχνει ευθύνες στην Ιωάννα Μπέλλα για όλο αυτό που συνέβη με τον Δημήτρη Μηλιώνη.

Το μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads, μετά από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για το φημολογούμενο ειδύλλιο που είχε η Σταρ Ελλάς με τον σύντροφό της.

«Έστειλα μήνυμα στην Ιωάννα λέγοντας της για τα δημοσιεύματα και ότι είδα στις φωτογραφίες ότι είναι πιο διαχυτική. Μου είπε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Την είχα συμπαθήσει πολύ και όταν την «κατακρεούργησαν» στο GNTM έκανα και ένα story γι’ αυτήν.

Δεν την πήρα τηλέφωνο, της έστειλα μήνυμα και ήθελα να βγάλω κι εκείνη από τη δύσκολη θέση για όλα αυτά που γράφονταν».

Στη συνέχεια, όμως, η Δήμητρα είπε άλλα…

«Ανακάλυψα πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη! Δεν γίνεται όλο το βράδυ να έχει μιλήσει μόνο δύο φορές μαζί του και η μία από τις δύο να είναι σε βίντεο.

Όταν ένας άνθρωπος κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα δεν μπορώ να ασχοληθώ. Μιλάω για όλα τα άτομα που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Δεν θέλω να ξανά αναφερθώ στην Ιωάννα. Τόσο καιρό προσπάθησα να την προστατεύσω με χίλιους τρόπους, εκείνη δεν έκανε το ίδιο. Όταν ήρθε στην εκπομπή την είδα πώς πάγωσε, όταν της είπες ότι γύρισα από τη Μαδαγασκάρη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις