Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Ωχ Θεέ μου»: Η στιγμή που ο Σεκάτ σκορπά τον θάνατο – Σοκαριστικό βίντεο
ΚΟΣΜΟΣ

«Ωχ Θεέ μου»: Η στιγμή που ο Σεκάτ σκορπά τον θάνατο – Σοκαριστικό βίντεο

Πάνω από 350 άνδρες ψάχνουν παντού τον Σαρίφ Σεκάτ Σοκ στην Ευρώπη από τη νέα τρομοκρατική επίθεση που προκάλεσε εχθές τον θάνατο τριών ανθρώπων, και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων, στην καρδιά του Στρασβούργου Πάνω από 350 αστυνομικοί συμμετέχουν στο ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τον εντοπισμό του Γαλλομαροκινού δράστη, Σαρίφ Σεκάτ, που άνοιξε πυρ αδιακρίτως εχθές […]

Μακελειό στο Στρασβούργο

Πάνω από 350 άνδρες ψάχνουν παντού τον Σαρίφ Σεκάτ

Σοκ στην Ευρώπη από τη νέα τρομοκρατική επίθεση που προκάλεσε εχθές τον θάνατο τριών ανθρώπων, και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων, στην καρδιά του Στρασβούργου

Πάνω από 350 αστυνομικοί συμμετέχουν στο ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τον εντοπισμό του Γαλλομαροκινού δράστη, Σαρίφ Σεκάτ, που άνοιξε πυρ αδιακρίτως εχθές στην χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης.

https://twitter.com/CMM_noticias/status/1072570923444813824

Την ώρα που τουλάχιστον έξι από τους δώδεκα τραυματίες της βίαιης επίθεσης δίνουν μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο, ο δράστης εξακολουθεί να διαφεύγει.

Οι πολίτες του Στρασβούργου παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, φοβούμενοι νέα επίθεση.

Τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Καταγράφουν τις στιγμές αγωνίας που έζησαν εχθές στην χριστουγεννιάτικη αγορά ντόπιοι και τουρίστες.

Ο ανατριχιαστικός κρότος των πυροβολισμών, οι πανικόβλητες φωνές ανθρώπων που τρέχουν να σωθούν και οι πεσμένοι τραυματίες στο έδαφος…

Το συγκλονιστικό βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες από ένα διαμέρισμα ακριβώς πάνω από το σημείο που ο τρομοκράτης Σερίφ Σεκάτ σκόρπισε τον τρόμο.

Ο Σερίφ Σεκάτ 

Ο μακελάρης του Στρασβούργου

Ο φερόμενος δράστης ήταν γνωστός στις αρχές για εγκληματικές δραστηριότητες. Πρόκειται για τον Γάλλο υπήκοο, με καταγωγή από το Μαρόκο και το όνομά του είναι Σερίφ Σεκάτ.

Συγκεκριμένα, συγκαταλεγόταν στις λίστες παρακολούθησης, τις λεγόμενες Fiche S, των υπηρεσιών πληροφοριών, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. Στις λίστες αυτές περιλαμβάνουν ανθρώπους που παρακολουθούνται για λόγους θρησκευτικής ριζοσπαστικοποίησης ή για διασυνδέσεις με ισλαμιστές.

Νωρίτερα, μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε στην περιοχή γύρω από τον καθεδρικό του Στρασβούργου.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι η αστυνομία έχει περικυκλώσει περιοχή όπου έπεσαν χθες το βράδυ πυροβολισμοί.

Όπως αποδείχθηκε λίγη ώρα αργότερα, ο συναγερμός ήταν λάθος.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, εκφράζονται έντονα φόβοι ότι ο 29ρονος που γεννήθηκε στη Γαλλία αλλά έχει καταγωγή από το Μαρόκο, έχει διαφύγει στη Γερμανία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις