Το ζήτημα Πετσίτη πηγαίνει στον «πυρήνα» του Μεγάρου Μαξίμου, λέει ο Μανιάτης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζήτημα Πετσίτη πηγαίνει στον «πυρήνα» του Μεγάρου Μαξίμου, λέει ο Μανιάτης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Την άποψη ότι η υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη ξεπερνά τα ζητήματα των ευθυνών ενός οποιουδήποτε υπουργού εξέφρασε Γιάννης Μανιάτης. Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής υποστήριξε ότι το ζήτημα πηγαίνει στον «πυρήνα» του Μεγάρου Μαξίμου. «Πηγαίνει στον πυρήνα του Μαξίμου και στην άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής από τον πρωθυπουργό» πρόσθεσε ο κ. […]

11.12.2018 | 12:09

Την άποψη ότι η υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη ξεπερνά τα ζητήματα των ευθυνών ενός οποιουδήποτε υπουργού εξέφρασε Γιάννης Μανιάτης.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής υποστήριξε ότι το ζήτημα πηγαίνει στον «πυρήνα» του Μεγάρου Μαξίμου.

«Πηγαίνει στον πυρήνα του Μαξίμου και στην άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής από τον πρωθυπουργό» πρόσθεσε ο κ. Μανιάτης.

Στη συνέχεια απηύθυνε μια σειρά ερωτήσεων για τον κ. Πετσίτη.

Όπως «ποιες είναι οι υπηρεσίες που παρείχε» και «γνώριζε ο πρωθυπουργός τις σχέσεις Πετσίτη-Παππά;».

«Απαιτούνται απαντήσεις από τον πρωθυπουργό, είναι χρέος του να έρθει θεσμικά και να απαντήσει επί των ερωτημάτων» κατέληξε ο κ. Μανιάτης.

Την ίδια ώρα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, χαρακτήρισε «αστεία» την υπόθεση Πετσίτη

Υποστήριξε στο ΘΕΜΑ 104,6 ότι «το γεγονός ότι δεν έχουν μπορέσει να βρουν πραγματικά σκάνδαλα για κάποιον από εμάς κάνει τη ΝΔ να κατασκευάζει σκάνδαλα.

Απόδειξη αυτή η υπόθεση ότι δεν υπάρχουν σκάνδαλα. Πρόκειται για αστείες υποθέσεις για κάποιον που φωτογραφήθηκε στο πόντιουμ του Μαξίμου και βρήκε δουλειά στον ιδωτικό τομέα».

Σύμφωνα με τον ίδιο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «δεν βάλαμε το χέρι στο βάζο με το μέλι και αυτό διασώζει το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς» .

Αυτό, εξήγησε, «χτίστηκε μετά τον Εμφύλιο και όχι από εμάς.

Στην παρατήρηση ότι «δεν βλέπουμε να έχει αλλάξει κάτι στη χώρα» ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε:

«Άλλο η διαφθορά άλλο η διαχείριση της εξουσίας» για να διευκρινίσει ότι «είμαστε πολύ ικανοί».

Exit mobile version