Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Συντάξεις, επιδόματα, αναδρομικά: Καταιγισμός πληρωμών μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Συντάξεις, επιδόματα, αναδρομικά: Καταιγισμός πληρωμών μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου

Πολλές οι πληρωμές μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου Μέσα στο επόμενο 10ήμερο «στριμώχνονται» συντάξεις, επιδόματα, μερίσματα και αναδρομικά σε πάνω από 4 εκατομμύρια νοικοκυριά, εν όψει των εορτών. Ήδη από χθες ο ΟΑΕΔ προκατέβαλε το Δώρο Χριστουγέννων 2018 στους επιδοτούμενους  ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, ταυτόχρονα με τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των […]

χριστουγεννιάτικο στολίδι

Πολλές οι πληρωμές μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου

Μέσα στο επόμενο 10ήμερο «στριμώχνονται» συντάξεις, επιδόματα, μερίσματα και αναδρομικά σε πάνω από 4 εκατομμύρια νοικοκυριά, εν όψει των εορτών.

Ήδη από χθες ο ΟΑΕΔ προκατέβαλε το Δώρο Χριστουγέννων 2018 στους επιδοτούμενους  ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, ταυτόχρονα με τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά καταβάλλονται από 10.12.2018 μέχρι και 06.01.2019.

Στις 13 Δεκεμβρίου πληρώνονται οι εν ενεργεία ένστολοι δικαιούχοι των αναδρομικών.

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου καταβάλλεται το κοινωνικό μέρισμασε περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο νοικοκυριά.

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου 2019 των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ακολουθούν οι συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων, των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα, των ναυτικών, των αυτοαπασχολούμενων και όλων των υπόλοιπων δικαιούχων συντάξεων.

Τις ίδιες ημερομηνίες 600.000 συνταξιούχοι από εκείνους που θα πληρωθούν, θα δουν τις πρώτες αυξήσεις, καθώς η νέα τους σύνταξη βγαίνει υψηλότερη από την σύνταξη που παίρνουν σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως αυτή την διαφορά θα την λάβουν σε 5 ετήσιες δόσεις, η πρώτη εκ των οποίων καταβάλλεται το 2019.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου αναμένεται να πληρωθεί και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Δεν αποκλείεται να καταβληθεί και η έκτη δόση του Επιδόματος Παιδιού.

Την ίδια ημέρα εξοφλούνται και τα αναδρομικά των συνταξιούχων των ειδικών μισθολογίων τα οποία ανέρχονται σε 233,1 εκ. ευρώ.

Τέλος, πριν την Πρωτοχρονιά θα προπληρωθούν και οι επικουρικές συντάξεις του Ιανουαρίου 2019, όπως επίσης και το συμπληρωματικό επίδομα θέρμανσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις