Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

01

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η ΝΔ για τα δημοσιεύματα: Ποιες “υπηρεσίες” άραγε παρείχε ο κ. Πετσίτης;
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΝΔ για τα δημοσιεύματα: Ποιες “υπηρεσίες” άραγε παρείχε ο κ. Πετσίτης;

Οργιάζουν τα δημοσιεύματα για τον στενό συνεργάτη του Νίκου Παππά αλλά και του Αλέξη Τσίπρα φέρεται να έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την εταιρεία του κ. Λαυρεντιάδη Η Νέα Δημοκρατία θέτει ερωτήματα στην κυβέρνηση Τσίπρα. “Νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις φανερώνουν πια τους πραγματικούς λόγους της αφωνίας της παρέας του Μαξίμου για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη. Σύμφωνα με τα […]

Γραφεία Νέα Δημοκρατία

Οργιάζουν τα δημοσιεύματα για τον στενό συνεργάτη του Νίκου Παππά αλλά και του Αλέξη Τσίπρα φέρεται να έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την εταιρεία του κ. Λαυρεντιάδη

Η Νέα Δημοκρατία θέτει ερωτήματα στην κυβέρνηση Τσίπρα.

“Νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις φανερώνουν πια τους πραγματικούς λόγους της αφωνίας της παρέας του Μαξίμου για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη.

Σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, ο κ. Μανώλης Πετσίτης, άνθρωπος του πολύ στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και εξ απόρρητων του υπουργού κ. Νίκου Παππά, έλαβε τα έτη 2016 και 2017 εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την εταιρία ELFE του κ. Λαυρεντιάδη”, σημειώνει η ΝΔ.

“Ποιες ‘υπηρεσίες’ άραγε παρείχε στον κ. Λαυρεντιάδη ο κ. Πετσίτης για να παίρνει αυτά τα χρήματα; Και πώς συνδέονται αυτές με το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη για το οποίο έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις σε βαθμό κακουργήματος στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδ. Κιτσάκο;” επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η Πειραιώς κλείνει την ανακοίνωσή της υποστηρίζοντας: “Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Αυτή η σκοτεινή υπόθεση διαπλοκής τον εκθέτει ανεπανόρθωτα αποκαλύπτοντας το ανήθικο πλεονέκτημα της Κυβέρνησής του. Θα επανέλθουμε…”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις