Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Τζένιφερ Άνιστον, για τα διαζύγια και την ανάγκη να γίνει μητέρα: “Η επιστήμη κάνει θαύματα”
LIFESTYLE

Η Τζένιφερ Άνιστον, για τα διαζύγια και την ανάγκη να γίνει μητέρα: “Η επιστήμη κάνει θαύματα”

Για τους δύο αποτυχημένους γάμους της αλλά και το πόσο θα ήθελε ένα παιδί στη ζωή της, μίλησε η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός, Τζένιφερ Άνιστον. Η ηθοποιός πρόσφατα παραδέχτηκε ότι χάρηκε πολύ που είδε τον φίλο της, Τζορτζ Κλούνεϊ να γίνεται πατέρας και μάλιστα σε ηλικία 56 ετών. H 49χρονη Τζένιφερ Άνιστον είπε πως δεν πρόκειται […]

Τζένιφερ Άνιστον

Για τους δύο αποτυχημένους γάμους της αλλά και το πόσο θα ήθελε ένα παιδί στη ζωή της, μίλησε η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός, Τζένιφερ Άνιστον.

Η ηθοποιός πρόσφατα παραδέχτηκε ότι χάρηκε πολύ που είδε τον φίλο της, Τζορτζ Κλούνεϊ να γίνεται πατέρας και μάλιστα σε ηλικία 56 ετών.

H 49χρονη Τζένιφερ Άνιστον είπε πως δεν πρόκειται να αφήσει την ηλικία της να καθορίσει το πότε θα ξεκινήσει μια οικογένεια.

Αποτέλεσμα εικόνας για ANISTON JENNIFER YOUNG

Eπαίνεσε τις επιστημονικές εξελίξεις που επιτρέπουν στους ανθρώπους να γίνονται γονείς αργότερα στη ζωή τους, σε μια νέα συνέντευξη για το περιοδικό Elle.

«Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον όσον αφορά στο παιδί και τον σύντροφο – το πώς θα έρθει αυτό το παιδί ή δεν θα έρθει;

Και τώρα με την επιστήμη και τα θαύματα, μπορούμε να κάνουμε πράγματα σε διαφορετικούς χρόνους από ότι συνηθίζαμε».

Όσο για τους γάμους της, τόσο με τον Μπραντ Πιτ και τον Τζάστιν Θέρου, που και οι δύο κατέληξαν σε διαζύγιο, αναφέρει: «Οι γάμοι μου, ήταν πολύ επιτυχημένοι, κατά την προσωπική μου άποψη. Και όταν τελείωσαν, ήταν μια επιλογή που κάναμε για να είμαστε ευτυχείς.

Μερικές φορές αυτή η ευτυχία δεν υπήρχε πια σε αυτές τις σχέσεις».

Τέλος, σε αντίθεση με πολλούς άλλους διάσημους ηθοποιούς, η Τζένιφερ έχει λάβει την συνειδητή απόφαση να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

«Το μόνο πράγμα που έχω είναι να διατηρήσω αυτό το μικρό κομμάτι που μου ανήκει» αποκάλυψε.

«Αν κάθομαι και γράφω για τα σκυλιά μου ή φωτογραφίζω την κούπα με τον πρωινό μου καφέ, αυτό θα είναι σαν να δίνω στον κόσμο ένα κομμάτι από κάτι που είναι ολότελα δικό μου» τόνισε.

View this post on Instagram

Jennifer Aniston spent a decade on ‘Friends’ and has starred in more than 30 movies, but the role that sticks to her most tenaciously is America’s Suffering Sweetheart. “We live in a society that messages women: By this age, you should be married; by this age, you should have children,” Aniston told ELLE. “That’s a fairy tale. That’s the mold we’re slowly trying to break out of.” Link in bio for ELLE’s full January 2019 cover story.⁣ ⁣ ELLE January 2019 credits:⁣ Cover star: #JenniferAniston⁣ Editor-in-chief: @ninagarcia⁣ Photographer: @zoeygrossman⁣ Chief photography director: @alixbcampbell⁣ Design director: @mhoopsdesign⁣ Stylist: @edmondalison⁣ Makeup: @gucciwestman⁣ Hair: @mrchrismcmillan⁣ Nails: #MiwaKobayashi

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις