Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ακροβατικά, χορός και “μαγεία” – Το σύγχρονο τσίρκο “έρχεται” στο ΚΠΙΣΝ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ακροβατικά, χορός και “μαγεία” – Το σύγχρονο τσίρκο “έρχεται” στο ΚΠΙΣΝ

H μαγεία του τσίρκου “έρχεται” στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Νιάρχος με τους FLIP Fabrique. Παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων (24/12 στις 18.30 και 25/12 στις 12.30 και στις 18.30), θα παρουσιαστεί μια μοναδική παράσταση σύγχρονου τσίρκου. Η παράσταση Attrape-Moi των FLIP Fabrique υπόσχεται να συναρπάσει με ένα συνδυασμό χορού, χιούμορ, μουσικής και, κυρίως, […]

τσίρκο ακροβατικά παράσταση

H μαγεία του τσίρκου “έρχεται” στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Νιάρχος με τους FLIP Fabrique.

Παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων (24/12 στις 18.30 και 25/12 στις 12.30 και στις 18.30), θα παρουσιαστεί μια μοναδική παράσταση σύγχρονου τσίρκου.

Η παράσταση Attrape-Moi των FLIP Fabrique υπόσχεται να συναρπάσει με ένα συνδυασμό χορού, χιούμορ, μουσικής και, κυρίως, ακροβατικών.

Πρόκειται για μια παράσταση γεμάτη ηλεκτρισμό και ζωντάνια που μαγνητίζει τον θεατή με ένα αίσθημα παιδικού ενθουσιασμού.

Οι FLIP Fabrique είναι ένα γκρουπ έξι ακροβατών από το Κεμπέκ του Καναδά που ιδρύθηκε από απόφοιτους του Quebec City Circus School.

Οι ακροβάτες έχουν περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο με διάσημα σχήματα τσίρκου, όπως τα Cirque du Soleil και Cirque Éloize.

Το 2011 αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους σχήμα κι έτσι γεννήθηκαν οι FLIP Fabrique. Σκοπός τους, να υιοθετήσουν μια δημιουργική προσέγγιση του σύγχρονου τσίρκου, που να εστιάζει στα δυνατά στοιχεία κάθε ερμηνευτή ξεχωριστά.

Οι FLIP Fabrique έχουν φιλοξενηθεί σε 332 πόλεις σε επτά χώρες και έχουν δώσει περισσότερες από 560 παραστάσεις.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται στην Ελλάδα.

Μία εντυπωσιακή και μοναδική εμπειρία που θα διασκεδάσει, θα αιφνιδιάσει, θα μαγέψει αλλά, πάνω από όλα, θα αφήσει το κοινό με ένα τεράστιο χαμόγελο.

H είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη με προεγγραφή στο SNFCC.org.

Η ηλεκτρονική προεγγραφή θα ξεκινήσει στις 11 Δεκεμβρίου στις 12.00.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις