Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Πιλότε πέτα πιο ψηλά μήπως και ξαναζωντανέψει η Ελένη…» – Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πιλότε πέτα πιο ψηλά μήπως και ξαναζωντανέψει η Ελένη…» – Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα (vid)

Συγκλονιστικά λόγια του πατέρα της 21χρονης Ελένης που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. «Λαμβάνουμε τόσο πολλά μηνύματα συμπαράστασης από ολόκληρη την Ελλάδα, που μας κάνουν να προσπαθήσουμε να αντέξουμε τον Γολγοθά μέχρι την τελική δικαίωση της ψυχούλας της κόρης μας» είπε ο Ιωάννης Τοπαλούδης, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στα βράχια στη Ρόδο. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, […]

Ελένη Τοπαλούδη

Συγκλονιστικά λόγια του πατέρα της 21χρονης Ελένης που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

«Λαμβάνουμε τόσο πολλά μηνύματα συμπαράστασης από ολόκληρη την Ελλάδα, που μας κάνουν να προσπαθήσουμε να αντέξουμε τον Γολγοθά μέχρι την τελική δικαίωση της ψυχούλας της κόρης μας» είπε ο Ιωάννης Τοπαλούδης, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στα βράχια στη Ρόδο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τρεμάμενη φωνή, ευχαριστούσε όσους στηρίζουν την οικογένεια.

«Δεν έχω ενημέρωση από τις Αρχές, ό,τι συζητήσεις κάνουμε, κάνουμε με τους δικηγόρους. Εγώ ό,τι έχω να εκφράσω θα εκφράσω τον συναισθηματικό κόσμο, και τον πόνο και ό,τι βιώνει ένας πατέρας που χάνει τόσο άδικα και αποτρόπαια το παιδί του» επεσήμανε ο Ιωάννης Τοπαλούδης.

“Το κορίτσι μας ήταν ένα κορίτσι με αξιοπρέπεια, αγαπητό, ευγενικό στη συμπεριφορά του. Ήταν ένα άβγαλτο και αγαπητό σε όλους κορίτσι.

Κανένας γονιός να μην ξαναπάρει σε κασόνι το παιδί του, να το μεταφέρει στο αεροπλάνο, κάτω από τα πόδια του να είναι το κασόνι και να λέει στον κυβερνήτη από μέσα του ‘ανέβα λίγο πιο ψηλά να συναντήσει το σωματάκι του την ψυχούλα του μπας και ξαναζωντανέψει και έρθει ξανά κοντά μας».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Και οι δύο νεαροί, προφυλακίστηκαν.

Οι αστυνομικοί μάλιστα, χρειάστηκε να φυγαδεύσουν τους κατηγορούμενους από τα δικαστήρια, για να ξεφύγουν από το εξαγριωμένο πλήθος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις