Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η πρώτη ανάρτηση της Κορινθίου μετά τη σεξουαλική επίθεση
LIFESTYLE

Η πρώτη ανάρτηση της Κορινθίου μετά τη σεξουαλική επίθεση

Την πρώτη ανάρτηση μετά την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε κάτω στο Νέο Ψυχικό ανήρτησε το βράδυ η Μαρία Κορινθίου. Εξηγώντας πως δεν δέχτηκε να μιλήσει σε κανέναν για το τόσο άσχημο συμβάν που έζησε, καθώς προσπαθούσε να ηρεμήσει, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε πως είναι καλά. Στο σύντομο μήνυμα που ανέβασε στα Instastories έγραφε: «Είμαι καλά! Σας ευχαριστώ […]

Μαρία Κορινθίου

Την πρώτη ανάρτηση μετά την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε κάτω στο Νέο Ψυχικό ανήρτησε το βράδυ η Μαρία Κορινθίου.

Εξηγώντας πως δεν δέχτηκε να μιλήσει σε κανέναν για το τόσο άσχημο συμβάν που έζησε, καθώς προσπαθούσε να ηρεμήσει, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε πως είναι καλά.

Στο σύντομο μήνυμα που ανέβασε στα Instastories έγραφε: «Είμαι καλά! Σας ευχαριστώ όλους πάρα μα πάρα πολύ! Όλη μέρα δεν σήκωνα και δεν απαντούσα στα τηλέφωνα αλλά και στα μηνύματά σας απλά και μόνο για ηρεμία… Θα τα πούμε από αύριο. Καληνύχτα σε όλους».

Η Μαρία Κορινθίου δέχτηκε σεξουαλική επίθεση το βράδυ της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα και ενώ βρισκόταν στην πιλοτή του σπιτιού της στο Ψυχικό, ένας άγνωστος πετάχτηκε μπροστά της.

Αφού της επιτέθηκε, προσπάθησε να της κατεβάσει και το παντελόνι.

Ωστόσο ο δράστης δεν πρόλαβε να της βγάλει το ρούχο, καθώς η γνωστή ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να τραπεί σε φυγή.

Η Μαρία Κορινθίου πήγε αμέσως μετά την επίθεση σοκαρισμένη στο Α.Τ. Ψυχικού και κατέθεσε μήνυση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις