Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ παραδέχεται ότι πήρε λεφτά από Ρομά, για να μην υποβάλει μήνυση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ παραδέχεται ότι πήρε λεφτά από Ρομά, για να μην υποβάλει μήνυση

Παραδέχεται την οικονομική συναλλαγή με Ρομά αντιπρόεδρος του Κέντρου κ. Μίλτος Μυλωνάς, για το συμβάν που εκτυλίχθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός  Ρομά συγγενής ασθενούς που είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο από την περιοχή των Άνω Λιοσίων επιτέθηκε εναντίον του πληρώματος με προπηλακισμούς. Στη συνέχεια έσπασε το παρμπρίζ και τον καθρέφτη του ασθενοφόρου. Μάλιστα επρόκειτο […]

ΕΚΑΒ εργαζόμενος

Παραδέχεται την οικονομική συναλλαγή με Ρομά αντιπρόεδρος του Κέντρου κ. Μίλτος Μυλωνάς, για το συμβάν που εκτυλίχθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός 

Ρομά συγγενής ασθενούς που είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο από την περιοχή των Άνω Λιοσίων επιτέθηκε εναντίον του πληρώματος με προπηλακισμούς.

Στη συνέχεια έσπασε το παρμπρίζ και τον καθρέφτη του ασθενοφόρου. Μάλιστα επρόκειτο για καινούριο όχημα από τον στόλο της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Την υπόθεση έφερε στη δημοσιότητα το protothema.

Όπως αναφέρουν εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων, ο αντιπρόεδρος αντί να ασκήσει μηνυτήρια αναφορά ως όφειλε, άρχισε να διαπραγματεύεται με τον πατέρα του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης – ο οποίος δήλωσε πως ειναι και πρόεδρος των Ρομά της περιοχής- για τη ζημιά που προκάλεσε ο γιός του στο ασθενοφόρο. Η εξέλιξη αιφνιδίασε ακόμη και τους αστυνομικούς!

Διότι ο κ. Μυλωνάς έλαβε το ποσό των 1.000 Ευρώ από τον πατέρα του δράστη προκειμένου να κλείσει η υπόθεση.

Κάτι που σήμερα παραδέχτηκε!

Με ανακοίνωση που αποστέλλεται από το γραφείο τύπου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη και την υπογράφει ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, περιγράφεται λεπτομερώς το συμβάν.

Ο κ. Μυλωνάς παραδέχεται την οικονομική συναλλαγή με τον πατέρα του δράστη για τις ζημιές στο ασθενοφόρο

Λέει όμως πως είχε εξετάσει καταρχάς την κατάθεση μήνυσης αλλά την απέρριψε καθώς “τα εμπλεκόμενα πληρώματα, μου ζήτησαν να μην εμπλακούν περαιτέρω σε σχετικές δικαστικές διαδικασίες (έστω και ως μάρτυρες), φοβούμενοι τυχόν συνέπειες στην περίπτωση ενός πιθανού επόμενου σήματος διακομιδής από τη συγκεκριμένη περιοχή”.

Ο κ. Μυλωνάς υποστηρίζει επιχειρώντας να δικαιολογήσει τους πρωτοφανείς χειρισμούς του ότι το κίνητρο του ήταν να υπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον. Κι επιμένει ότι αυτό έπραξε παίρνοντας τα χρήματα “στο χέρι” από τον πατέρα του δράστη. Χωρίς να παραδέχεται βεβαίως ότι η τακτική αυτή ελάχιστα συνάδει με χρηστή διοίκηση, με νόμους και πλαίσιο σωστής λειτουργίας, με σεβασμό στους εργαζόμενους του Κέντρου.

Για να υπερασπιστεί μάλιστα τη συναλλαγή του έχει αναρτήσει και την απόδειξη που “έκοψε” στον Ρομά.

Ωστόσο, από το Σωματείο των εργαζομένων επιμένουν πως αφενός η απόδειξη δεν έχει πρακτικά καμία αξία για το λογιστήριο του Κέντρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις