Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / SNF RUN: 2019 FIRST RUN – Ένα διαφορετικό ρεβεγιόν, για τα παιδιά που μας χρειάζονται
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

SNF RUN: 2019 FIRST RUN – Ένα διαφορετικό ρεβεγιόν, για τα παιδιά που μας χρειάζονται

Αυτήν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς λάβετε μέρος στον αγώνα δρόμου SNF RUN: 2019 FIRST RUN, που διοργανώνει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υπό τη επίβλεψη της ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος». Ο αγώνας δρόμου SNF RUN διοργανώνεται για 3η χρονιά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με την αποκλειστική δωρεά […]

Αυτήν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς λάβετε μέρος στον αγώνα δρόμου SNF RUN: 2019 FIRST RUN, που διοργανώνει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υπό τη επίβλεψη της ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος».

Ο αγώνας δρόμου SNF RUN διοργανώνεται για 3η χρονιά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με την αποκλειστική δωρεά του Νιάρχος.

Ο αγώνας καλύπτει μια διαδρομή 4 χιλιομέτρων που διαπερνά το φωτισμένο Κανάλι και την Εσπλανάδα.

Φθάνει μέχρι το παραλιακό μέτωπο και επιστρέφει από τον Στίβο και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, στο σημείο τερματισμού που θα βρίσκεται στο Κανάλι, κοντά στο Κέντρο Επισκεπτών.

H βραδιά ξεκινά με την live μετάδοση της παραδοσιακής συναυλίας της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, συνεχίζει με μια μοναδική εμφάνιση του Mario Biondi στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

Αμέσως μετά η δράση μεταφέρεται στην Αγορά με μουσική, πατινάζ και ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων.

Παράλληλα με τον αγώνα SNF RUN: 2019 FIRST RUN, ένα μεγάλο πάρτι ξεκινά, με τον Huey Morgan των Fun Lovin’ Criminals σε ένα ειδικό DJ set.

niarxos

Η συμμετοχή σου – συμβολικό δώρο προς τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Ο αγώνας δρόμου πραγματοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του ΙΣΝ, η οποία καλύπτει εξ ολοκλήρου τα έξοδα παραγωγής, επικοινωνίας και υλοποίησης της διοργάνωσης.

Κάθε δρομέας που θα λάβει μέρος μπορεί να προσφέρει ένα συμβολικό ποσό συμμετοχής (ελάχιστο προτεινόμενο ποσό: €5), το οποίο θα διατεθεί εξ ολοκλήρου σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής του.

Με την συνεισφορά του Ιδρύματος Νιάρχος, το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα τριπλασιαστεί, και θα διατεθεί σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, μεγαλώνοντας το δώρο που οι δρομείς έχουν προσφέρει.

Οι οργανισμοί που θα ενισχυθούν στον αγώνα είναι: η Αμυμώνη, η ΕΛΕΠΑΠ, και η Φλόγα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε το www.SNF.org.

Θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση ώστε όλοι οι δρομείς να γνωρίζουν τις επιδόσεις τους στην κατάκτηση του πρώτου στόχου του 2019.

Θα πραγματοποιηθεί απονομή μεταλλίων στις 3 πρώτες νικήτριες και τους 3 πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης.

Η εκκίνηση στον ξεχωριστό αγώνα δρόμου θα δοθεί στις 00:04, την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019, αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις