Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το “γεια” του Aντριάν Αρέγκι στην Σαν Μαρτίν – Η ΑΕΚ επόμενος σταθμός;
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το “γεια” του Aντριάν Αρέγκι στην Σαν Μαρτίν – Η ΑΕΚ επόμενος σταθμός;

Ο Αντριάν Αρέγκι, ένας από τους παίκτες για τους οποίους υπάρχει επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, έρχεται στην Ευρώπη Ο Αργεντινός μέσος μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και αποκάλυψε ότι σε λίγες ημέρες θα διασχίσει τον Ατλάντικο για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Nα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πρόκειται για έναν ανασταλτικό […]

Αρέγκι

Ο Αντριάν Αρέγκι, ένας από τους παίκτες για τους οποίους υπάρχει επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, έρχεται στην Ευρώπη

Ο Αργεντινός μέσος μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και αποκάλυψε ότι σε λίγες ημέρες θα διασχίσει τον Ατλάντικο για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Nα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για έναν ανασταλτικό μέσο 26 ετών που αγωνίζεται στην Superliga της  Αργεντινής με την Σαν Μαρτίν του Τουκουμάν, ως δανεικός από την Τάμπερλεϊ.

Η ομάδα του βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, 17η μεταξύ 26 ομάδων, αλλά έχει βελτιώσει την εικόνα της τις τελευταίες 40 ημέρες με αήττητο σερί 5 αγώνων.

Στις πρώτες 14 αγωνιστικές ο Αράγκι έπαιξε σε 11 ματς, όλα ως βασικός, και δέχθηκε 7 κίτρινες κάρτες.

Ο 26χρονος μέσος δεν αποκάλυψε το όνομα της ομάδας στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά στην Αργεντινή θεωρούν δεδομένο ότι αυτή είναι η ΑΕΚ.

Διευκρίνισε ότι θα φύγει μετά τον αγώνα εναντίον της Νιούελς Ολντ Μπόις, που θα γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Με αγάπησαν πολύ εδώ και νομίζω ότι όλοι ξέρουν πόσο δούλεψα για την ομάδα. Πηγαίνω στο Μπουένος Άιρες και δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω στο Τουκουμάν μετά το ματς με τη Νίουελς. Θα είναι το τελευταίο μου πριν φύγω. Μίλησα με τον πρόεδρο και του έδωσα τον λόγο μου.

Είναι μια καλή πρόταση για τη Σαν Μαρτίν και την Τεμπερλέι. Μου δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρα μου και να παίξω στην Ευρώπη. Ευχαριστώ για τον σεβασμό που μου δείξατε πάντα και για το γεγονός ότι με κάνατε να νιώθω άνετα. Θα νιώθω πάντα ευγνωμοσύνη. Μια μέρα θα επιστρέψω» ήταν τα λόγια του.

Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός (1.76) έχει σκοράρει τέσσερις φορές με κεφαλιά και μία με πέναλτι.

Επίσης, δέχεται πολλές κίτρινες κάρτες, συνολικά 35 σε 81 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος.

Στην τρέχουσα σεζόν έπαιξε και δύο ματς κυπέλλου με τη Σαν Μαρτίν, στο πρώτο «κιτρινίστηκε» και στο δεύτερο αποβλήθηκε στον αποκλεισμό της ομάδας του από τη Μπόκα Τζούνιορς.

Ο δανεισμός του στη Σαν Μαρτίν είναι διάρκειας ενός έτους και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019.

Σύμφωνα, όμως, με τα λεγόμενά του, βρέθηκε πρόταση που ικανοποιεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές… Περιμένουμε να μάθουμε ποια ομάδα θα τον καλωσορίσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις