Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / 300.000 από την Ζαχαράκη ζητά ο Βαξεβάνης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

300.000 από την Ζαχαράκη ζητά ο Βαξεβάνης

Αγωγή κατά της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Σοφίας Ζαχαράκη κατέθεσε ο Κώστας Βαξεβάνης  «Το δημοσιογραφικό alter ego του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, δεν αρκέστηκε μόνον στην ποινική δίωξη της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σοφίας Ζαχαράκη κινώντας προσφάτως την αυτόφωρη διαδικασία σύλληψής της. Κατέθεσε και αγωγή σε βάρος της αξιώνοντας το εξωφρενικό ποσό […]

Βαξεβάνης.jpg

Αγωγή κατά της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Σοφίας Ζαχαράκη κατέθεσε ο Κώστας Βαξεβάνης 

«Το δημοσιογραφικό alter ego του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, δεν αρκέστηκε μόνον στην ποινική δίωξη της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σοφίας Ζαχαράκη κινώντας προσφάτως την αυτόφωρη διαδικασία σύλληψής της.

Κατέθεσε και αγωγή σε βάρος της αξιώνοντας το εξωφρενικό ποσό των 300.000 ευρώ και επιπλέον ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μεταμελήσει δημοσίως» αναφέρει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της.

Προειδοποιεί δε ότι «η αγωγή αυτή δεν στρέφεται ασφαλώς κατά της κ. Ζαχαράκη, αλλά κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης» και σημειώνει πως «είναι προφανές ότι η ΝΔ θα είναι αντίδικος του κ. Βαξεβάνη στη δίκη».

Η αξιωματική αντιπολίτευση δηλώνει ότι «η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται» και «καλεί ευθέως τον κ. Τσίπρα να βρει το θάρρος να αναλάβει, επιτέλους, στο ακέραιο την ευθύνη του για τον δημοσιογραφικό υπόκοσμο που τον στηρίζει».

Για να καταλήξει η ΝΔ: «Ας ενημερώσει, τέλος, τα παπαγαλάκια του ότι η διεύθυνση για τυχόν νέες αγωγές και μηνύσεις είναι Πειραιώς 62, Μοσχάτο, ΤΚ 18346».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις