Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δολοφονία φοιτήτριας: Αναπαράσταση του εγκλήματος θα ζητήσει ο Κούγιας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία φοιτήτριας: Αναπαράσταση του εγκλήματος θα ζητήσει ο Κούγιας

Αναπαράσταση του εγκλήματος αναμένεται να ζητήσει σήμερα ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την οικογένεια της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη Οι φερόμενοι ως δράστες είναι ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος Ροδίτης, οι οποίοι ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλο. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου συνηγόρου της οικογένειας, ο Αλέξης Κούγιας θα ζητήσει […]

Ελένη Τοπαλούδη

Αναπαράσταση του εγκλήματος αναμένεται να ζητήσει σήμερα ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την οικογένεια της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη

Οι φερόμενοι ως δράστες είναι ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος Ροδίτης, οι οποίοι ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου συνηγόρου της οικογένειας, ο Αλέξης Κούγιας θα ζητήσει από την ανακρίτρια Ρόδου να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος.

Επίσης, θα ζητήσει να γίνει κατ’ αντιπαράθεση εξέταση των κατηγορουμένων.

Να βρεθούν δηλαδή πρόσωπο με πρόσωπο οι νεαροί και να περιγράψουν τι συνέβη.

Ομολογία σοκ: Παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκάλυψε ο 19χρονος Αλβανός, καθώς ανέφερε ότι η Ελένη, αφού την είχαν χτυπήσει, τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο.

Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι ο 21χρονος εκνευρίστηκε καθώς η Ελένη δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις του και τη χτύπησε με σίδερο στο κεφάλι.

Όπως ισχυρίζεται ο Αλβανός, η νεαρή τούς παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπε και εκείνος, αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή.

Κατηγορούν ο ένας τον άλλον 

Οι αλληλοκατηγορίες των δύο κατηγορουμένων φαίνεται πως θα συνεχιστούν και ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο 19χρονος Αλβανός είπε για τον Έλληνα φίλο του ότι «όταν παίρνει τα χάπια για το γυμναστήριο, τρελαίνεται, παθαίνει κρίσεις».

Την Παρασκευή θα οδηγηθούν στον ανακριτή

Οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της φοιτήτριας, προσήχθησαν χθες στον εισαγγελέα Ρόδου.

Αφού τους ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Σε βάρος των δύο νεαρών ο εισαγγελέας Ρόδου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό.

Οι έρευνες από την πλευρά του Λιμεναρχείου Ρόδου συνεχίζονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις