Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΝΔ: Δεν έχει το θάρρος ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει στις δηλώσεις Αλαβάνου;
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Δεν έχει το θάρρος ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει στις δηλώσεις Αλαβάνου;

Τις δηλώσεις του Αλέκου Αλαβάνου για το ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για “ατμόσφαιρα βούρκου” που καλλιεργείται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, κατηγορεί τους πρώην συντρόφους του πως προσφέρουν προεκλογικά «κορδέλες και γλειφιτζούρια». Αναφερόμενος στο ηθικό πλεόνασμα της αριστεράς, επισημαίνει πως «όσο ο […]

ΝΔ σήμα

Τις δηλώσεις του Αλέκου Αλαβάνου για το ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για “ατμόσφαιρα βούρκου” που καλλιεργείται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, κατηγορεί τους πρώην συντρόφους του πως προσφέρουν προεκλογικά «κορδέλες και γλειφιτζούρια».

Αναφερόμενος στο ηθικό πλεόνασμα της αριστεράς, επισημαίνει πως «όσο ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδιαφημίζεται ως αριστερό κόμμα τόσο το πλεονέκτημα αυτό σαπίζει».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας 

“Ο κ. Τσίπρας μέσα στην ατμόσφαιρα βούρκου που καλλιεργεί, προσφέρει προεκλογικές κορδέλες και γλειφιτζούρια, σαπίζοντας ακόμη και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς”.

«Κατανοούμε τους λόγους που ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Αλλά γιατί άραγε δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον ο άνθρωπος που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος;».

Σε δηλώσεις του στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής», ο Αλέκος Αλαβάνος είχε αναφέρει ότι θεωρεί ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο δεξιά στο πολιτικό φάσμα από τη ΝΔ».

Ο ίδιος έκανε λόγο «για πολύ μεγάλο έρωτα του ΣΥΡΙΖΑ για τις υπουργικές καρέκλες» για τον οποίο όπως είπε, «δύσκολα θα θυσιάσει 2-3 μήνες προκειμένου να γίνουν νωρίτερα οι εκλογές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις