Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Ελένη Φιλίνη “σφάζει με το βαμβάκι” τη Βάνα Μπάρμπα – “Ο φθόνος δεν είναι ωραίο πράγμα” (vid)
LIFESTYLE

Η Ελένη Φιλίνη “σφάζει με το βαμβάκι” τη Βάνα Μπάρμπα – “Ο φθόνος δεν είναι ωραίο πράγμα” (vid)

Η Σάσα Σταμάτη συνάντησε την Ελένη Φιλίνη στο Ooh la la! και η κουβέντα δεν άργησε να φτάσει στην κόντρα με τη Βάνα Μπάρμπα. Στο πλαίσιο ενός χιουμοριστικού βίντεο που γινόταν πέρσι κάθε φορά στο φινάλε της εκπομπής Dot, η Βάνα Μπάρμπα είχε πει: «Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει […]

Ελένη-Φιλίνη.jpg

Η Σάσα Σταμάτη συνάντησε την Ελένη Φιλίνη στο Ooh la la! και η κουβέντα δεν άργησε να φτάσει στην κόντρα με τη Βάνα Μπάρμπα.

Στο πλαίσιο ενός χιουμοριστικού βίντεο που γινόταν πέρσι κάθε φορά στο φινάλε της εκπομπής Dot, η Βάνα Μπάρμπα είχε πει: «Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ».

Η ηθοποιός τώρα ξεκαθάρισε πως: «Δεν βρήκα τίποτα με κανέναν. Βγήκε η γυναίκα στην ίδια εκπομπή, είπε ότι όλα αυτά που δήλωσε αφορούσαν στον εαυτό της, κατά λάθος αναφέρθηκε το όνομά μου, έληξε η ιστορία, πάμε παρακάτω.

Η κακοήθεια, ο φθόνος και η ζήλια γενικά δεν είναι ωραίο πράγμα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι και όταν δω ανθρώπους που όχι απλά δεν σέβονται αλλά πετούν και λάσπη… Τόσα χρόνια στο θέατρο ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει χιούμορ».

Όταν η Σάσα ρώτησε την Ελένη Φιλίνη αν θα μιλήσει στη Βάνα Μπάρμπα σε περίπτωση που συναντηθούν, εκείνη «έσφαξε με το βαμβάκι» την ηθοποιό.

«Αν τη συναντήσω κάπου ένα γεια… γεια λέω παντού, δεν λέει κάτι αυτό. Δεν είναι θέμα αν θα μιλήσεις σε έναν άνθρωπο, είναι θέμα αν εκτιμάς έναν άνθρωπο. Για μένα το βασικό είναι αυτό».

Δείτε όσα είπε στη Σάσα η γοητευτική Ελένη Φιλίνη:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις