Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Βροχή” οι απολύσεις στο Open: Εκτός και η Νανά Παλαιτσάκη – Το δημόσιο μήνυμά της (pic)
LIFESTYLE

“Βροχή” οι απολύσεις στο Open: Εκτός και η Νανά Παλαιτσάκη – Το δημόσιο μήνυμά της (pic)

Μεγάλες αλλαγές γίνονται στο κανάλι Open. Μεταξύ των ατόμων που απολύθηκαν τις τελευταίες ημέρες, ήταν και η Νανά Παλαιτσάκη. Η γνωστή δημοσιογράφος, μετά το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι, έστειλε μέσω Instagram το δική της δημόσιο μήνυμα. Η Νανά Παλαιτσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία της μέσα από το αυτοκίνητο και έγραψε: «Στον δρόμο […]

Παλαιτσάκη απόλυση open

Μεγάλες αλλαγές γίνονται στο κανάλι Open. Μεταξύ των ατόμων που απολύθηκαν τις τελευταίες ημέρες, ήταν και η Νανά Παλαιτσάκη.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μετά το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι, έστειλε μέσω Instagram το δική της δημόσιο μήνυμα.

Η Νανά Παλαιτσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία της μέσα από το αυτοκίνητο και έγραψε:

«Στον δρόμο για το σπίτι σταματώ στο κόκκινο και σκέφτομαι. Στα 30 χρόνια δουλειάς στην τηλεόραση, πήρα την πρώτη μου απόλυση από το Open Beyond.

Καλό μήνα και καλά Χριστούγεννα».

Απέλυσαν και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη

Ανάμεσά στους απολυμένους και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν ήταν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής με ανάρτησή του στο Instagram απαντά στο Open.

«Απολύθηκα από το Open… λόγω περικοπών. Αυτή είναι η κατάληξη μιας συνεργασίας που ξεκίνησε με υποσχέσεις, με σχέδια, με επαίνους στο πρόσωπό μου. Μια κατάληξη πραγματικά… «beyond” my imagination.

Παρά το αρχικό σοκ, αναρωτήθηκα για το δικό μου μερίδιο ευθύνης.

Κατέληξα στο συμπέρασμα πως φταίω αφού έδειξα εμπιστοσύνη ενώ δεν έπρεπε, μιας και ο δικός μου λόγος ήταν συμβόλαιο.

Ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα όλων εκείνων που με σκέφτηκαν δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράστασή τους.

Δεν νιώθω μόνος και δυστυχώς δεν είμαι μόνος, αφού αιφνιδίως και απροειδοποίητα μαζί με εμένα απομακρύνθηκαν και άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι.

Και όπως ενημερώθηκα ακολουθεί και συνέχεια. Σε έναν έναν ξεχωριστά θα ευχηθώ καλές γιορτές και θα πω αυτό που λέω πάντα «όλα για καλό».

Εν αναμονή λοιπόν του καλού όλων μας», έγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις