Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ – Ξάνθη: Χαμόγελα για την Ένωση, μετά από μια περίοδο σκέτη τραγωδία (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ – Ξάνθη: Χαμόγελα για την Ένωση, μετά από μια περίοδο σκέτη τραγωδία (vid)

Η ΑΕΚ επανήλθε στις νίκες κόντρα στην Ξάνθη βάζοντας “τέλος” στο αρνητικό σερί των τριών αγώνων για το πρωτάθλημα Ύστερα από μια περίοδο – τραγωδία, η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στις νίκες για την 12η αγωνιστική της Super League. Παρότι βρέθηκε από νωρίς μπροστά στο σκορ, η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αρκετά […]

ΑΕΚ Ξάνθη

Η ΑΕΚ επανήλθε στις νίκες κόντρα στην Ξάνθη βάζοντας “τέλος” στο αρνητικό σερί των τριών αγώνων για το πρωτάθλημα

Ύστερα από μια περίοδο – τραγωδία, η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στις νίκες για την 12η αγωνιστική της Super League.

Παρότι βρέθηκε από νωρίς μπροστά στο σκορ, η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αρκετά να σφραγίσει τη νίκη επί της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ.

Χρειάστηκε η είσοδος του Μάρκο Λιβάγια στο ματς για να επαναφέρει την ισορροπία στην ομάδα, μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έτσι η Ένωση πέτυχε την πρώτη της νίκη στη Super League μετά από τις 28 Οκτωβρίου, επικρατώντας της Ξάνθης.

Βαθιά «ανάσα» μετά από πέντε διαδοχικές αποτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που έφτασε στην επικράτηση χάρη στα γκολ του Πόνσε στο 8ο και του Λιβάγια στο 90ο λεπτό

Οι συνθέσεις στο ΑΕΚ – Ξάνθη

ΑΕΚ

Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Μάνταλος, Μπογέ (64′ Λιβάγια), Πόνσε (84′ Γιακουμάκης), Κλωναρίδης (78′ Αλμπάνης).

Ξάνθη

Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Κασάδο, Αλμέιδα, Κοβάσεβιτς (81′ Μελιόπουλος), Καμαρά, Ντουρίσκοβιτς, Καντά (51′ Μπρίτο), Γέντρισεκ, Σαρπόνγκ (72′ Κάστρο)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις