Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δολοφονία οικογένειας ομογενούς: Η βιαιότερη που έχω αντιμετωπίσει, είπε ο εισαγγελέας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία οικογένειας ομογενούς: Η βιαιότερη που έχω αντιμετωπίσει, είπε ο εισαγγελέας

Το «βιαιότερο» έγκλημα η δολοφονία της οικογένειας ομογενούς στο Νιου Τζέρσεϊ Κατηγορίες για τέσσερις φόνους απήγγειλαν οι αρχές της κομητείας Μάνμουθ στο Νιού Τζέρσει στον 51χρονο Πολ Κανέιρο O Κανέιρο κατηγορείται για τη δολοφονία της οικογένειας του αδερφού του, Κιθ, η σύζυγός του οποίου Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο είναι ελληνικής καταγωγής. Παρουσιάζοντας την υπόθεση ο εισαγγελέας […]

Το «βιαιότερο» έγκλημα η δολοφονία της οικογένειας ομογενούς στο Νιου Τζέρσεϊ

Κατηγορίες για τέσσερις φόνους απήγγειλαν οι αρχές της κομητείας Μάνμουθ στο Νιού Τζέρσει στον 51χρονο Πολ Κανέιρο

O Κανέιρο κατηγορείται για τη δολοφονία της οικογένειας του αδερφού του, Κιθ, η σύζυγός του οποίου Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο είναι ελληνικής καταγωγής.

Παρουσιάζοντας την υπόθεση ο εισαγγελέας τη χαρακτήρισε ως τη βιαιότερη που αντιμετώπισε στη σταδιοδρομία του.

Βάσει της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος του Πολ Κανέιρο, ο 51χρονος πήγε στο σπίτι του 50χρονου αδερφού του Κιθ νωρίς το πρωί της 20ης Νοεμβρίου.

Όταν τον συνάντησε τον πυροβόλησε αρκετές φορές.

Στη συνέχεια μπήκε στην έπαυλη όπου και πυροβόλησε και μαχαίρωσε τη νύφη του, την 45χρονη Τζένιφερ Καρύδη-Κανέιρο.

Το δολοφονικό αμόκ του Πολ Κανέιρο συνεχίστηκε με θύματα τον 11χρονο Τζέσε και την 8χρονη Σοφία στους οποίους επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι.

Το επόμενο βήμα του δράστη ήταν να βάλει φωτιά στο υπόγειο της έπαυλης προκειμένου να κρύψει τα ίχνη του ενώ είχε ήδη πάρει όσα στοιχεία τον ενοχοποιούσαν.

Φεύγοντας από την έπαυλη της οικογένειας, ο 51χρονος πήγε στο δικό του σπίτι στο οποίο έβαλε φωτιά χρησιμοποιώντας βενζίνη προκειμένου να καταστρέψει όσα στοιχεία υπήρχαν σε βάρος του.

Αποτέλεσμα εικόνας για paul caneiro

Σύμφωνα με την εισαγγελία τα κίνητρα του φονικού ήταν οικονομικά. Τα δύο αδέρφια ήταν συνέταιροι σε δύο επιχειρήσεις, η μία τεχνολογίας κι η άλλη ελέγχου παρασίτων, με την προσοχή των ερευνών να επικεντρώνεται στην πρώτη.

Ο Πολ Κανέιρο είχε θεωρηθεί από την αρχή ως ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση και γι’ αυτό είχε συλληφθεί από τις 21 Νοεμβρίου, μια ημέρα μετά το τετραπλό φονικό.

Ο δικηγόρος του 51χρονου Πολ Κανέιρο υποστήριξε την αθωότητα του πελάτη του, λέγοντας πως είναι συντετριμμένος από τη δολοφονία της οικογένειας του αδελφού του.

new-jersey02 new-jersey04 new-jersey05

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις